Boekbespreking van twee schattige boeken voor de jonge ouder!

Boekbespreking van Mamaaa! en Ontsnap aan je telefoon

Dit keer niet één maar twee schattige boekjes die we gaan bespreken. De een met de titel ‘Mamaa!’ en de ander met de titel ‘Ontsnap aan je telefoon’. Beiden afkomstig van Uitgeverij Witte Leeuw. Het zijn twee kleine boekjes met een heel leuk prijsje. Dat maakt de boekjes prima geschikt als cadeautje!

Mamaaa!

Dit is zo’n super schattig boekje over alle facetten van het moederschap, dat je daar je beste vriendin die net moeder is geworden, je nichtje of je buurvrouw, heel blij mee kan maken. Juist omdat het allemaal zo herkenbaar is! Lieve tekeningetjes van herkenbare situaties. Bijvoorbeeld dat mensen ongevraagd aan je buik zitten als je zwanger bent, gillende kinderen in de bus, de frustratie dat het bij andere moeders allemaal wel goed gaat (schijn bedriegt) of… Nou ja, verzin het maar en het staat wel in dit boekje.
Ben je moe en gefrustreerd? Na het lezen van Mamaaa! kun je weer de hele wereld aan!

Ontsnap aan je telefoon

Word jij soms ook een beetje kriegel van al die gebogen hoofden om je heen? Of misschien irriteer je je wel aan jezelf, dat je steeds dwangmatig die telefoon pakt. We lijken wel verslaafd aan die stomme apparaten. Alsof we geen pixel meer kunnen missen. Wat een dwaasheid eigenlijk. Wist je dat een doorsnee smartfoongebruiker gemiddeld zo’n drie uur naar zijn scherm tuurt? Drie uur!! Wat je allemaal kunt doen in die tijd! Geen wonder dat we bijna nergens meer tijd voor hebben… Even het nieuws bekijken, nog snel een appje sturen of iets opzoeken. Eigenlijk zijn we altijd verbonden met onze telefoon – je zou zelfs van een verslaving kunnen spreken.

In deze gids vind je tips, opdrachten en spelletjes voor de leukste offline momenten. Voor jezelf of samen met vrienden en familie.Bijvoorbeeld: Stap eens een winkel binnen waar je nog nooit bent geweest. Stuur eens een brief of een kaart. Spot eens een paar vogels. Geef je eens op voor een gratis proefles.

Kortom, ontsnap eens aan je telefoon!! Je kunt het best…

lijn groen oudersenzo
Boekbespreking van Mamaaa! en Ontsnap aan je telefoon

Specificaties Mamaaa!

TitelMamaaa!
UitgeverijWitte Leeuw
AuteurLoes & Elke Kamphuis
IllustratorLoes & Elke Kamphuis
Aantal pagina’s64
ISBN9789492901064
Bestel directBol.com

Specificaties Ontsnap aan je telefoon

TitelOntsnap aan je telefoon
UitgeverijWitte Leeuw
AuteurStudio Bos
IllustratorStudio Bos
Aantal pagina’s64
ISBN9789492901040
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Heerlijk ontspannen met Match, een warm liefdesroman
6 leestips, waar jij blij van wordt
De kleine EHBO voor Dummies, een musthave voor jonge ouders

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *