Bruis ballen & bad bommen

Bruis ballen & bad bommen

Hou jij ook zo van bruisballen in je bad? Ik wel, maar ik heb me altijd afgevraagd hoe je die ballen maakt. Welke ingrediënten gaan erin? Hoe komen ze aan de vrolijke kleurtjes? En, zou ik zelf ook bruisballen kunnen maken? Met dit boek in mijn hand, kan ik volmondig zeggen: Ja, dat kan! Je kunt zelf bruisballen maken en je hebt er niet eens zoveel voor nodig!

100 lichaamsvriendelijke recepten

Als jij net zo nieuwsgierig bent naar het maken van bruisballen als ik, is dit absoluut een boek voor jou. In dit boek vind je meer dan 100 lichaamsvriendelijke recepten van heerlijk geurende bruisballen en badsmelters. Je leert welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je deze stap voor stap verwerkt in prachtig gekleurde ballen. Je leert bijvoorbeeld de fijne kneepjes van de bruisende blauwe bes blitzkrieg, de kruidige kaneelkanjer en de slimme, kleurrijke flessenpost-bom (met, je raadt het al, een geheime boodschap binnenin).

Dikke smakkerd lippenscrub

Dompel je onder in wellness met het BN’er-gezichtsmasker of de dikke-smakkerd-lippenscrub. En als je die bos stro op je hoofd nieuw leven in wilt blazen, geeft de haarzombie je weer volume en glans. Welke bad- of beautybehoefte je ook hebt, Bruisballen & Badbommen legt je van kop tot teen in de watten.

Dit boek is tof om aan jezelf cadeau te geven. Niet alleen om er zelf van te genieten (wat natuurlijk al fijn genoeg is) maar je kunt ook de mooiste badballen voor anderen maken. Super leuk en persoonlijk cadeau! En het grote voordeel: je weet precies wat er in is gegaan! En ook dat is een fijne bijkomstigheid!

lijn groen oudersenzo
Bruis ballen & bad bommen

Specificaties Bruis ballen & bad bommen

TitelBruis ballen & bad bommen
UitgeverijBBNC
AuteurIsabel Bercaw en Carline Bercaw
Aantal pagina’s144
ISBN9789045323046
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Zeep. Wat doet het eigenlijk met je huid?
Mooi met natuurlijke middelen
Het grote strijkkralen boek
De familie Decibel
Waar is LAMA?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *