Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Maar sommige karaktertrekken komen wel heel erg met elkaar overeen. De stand van de sterren, planeten, maan, zon en nog veel meer, kunnen het een en ander vertellen over het karakter van je kindje.

Natuurlijk zijn er nog veel meer (omgevings)conditie die het karaktertje van je kindje bepalen. De taal van je kindje te leren is al moeilijk genoeg. Soms kun je daar best wat inzicht bij gebruiken. Wij hebben geprobeerd deze hulp te geven in de vorm van korte karakterschetsen.

Sterrenbeeld – Wat is Astrologie?

Astrologie of sterrenwichelarij is een verzamelnaam voor ideeën over het verband tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Het gaat vooral om de samenhang tussen de bewegingen van de zon, maan en planeten, die in de Oudheid ook als “sterren” werden aangeduid. De geboortehoroscoop is een essentieel onderdeel van de astrologie. Ze worden al sinds de klassieke oudheid gemaakt, alhoewel de astrologie sindsdien sterk geëvolueerd is.
Volgens de hedendaagse astrologie voorspelt een geboortehoroscoop niet de toekomst van de geborene, maar geeft deze wel informatie over de psychologische aanleg van die persoon.

Wat zegt het over zijn karakter?

Ben je benieuwd naar de horoscoop van je kind? Hier vind je alle sterrenbeelden op een rij. Is je kindje een gevoelige vis of kreeft? Of is hij misschien een creatieve Waterman? Zijn sterrenbeeld kan een tipje van de sluier oplichten en zijn karakter een beetje prijsgeven.

De sterrenbeelden


Ram

Stier

Tweeling

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen
Liefs Marion

Meer informatie

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *