De kleine EHBO voor Dummies, een musthave voor jonge ouders!

De kleine EHBO voor Dummies, een musthave voor jonge ouders

Met kleine kinderen om je heen is een beetje EHBO-kennis geen overbodige luxe. Eigenlijk zou je gelijk na de geboorte, of misschien zelfs al voor de geboorte, een EHBO cursus moeten volgen. Kinderen hebben namelijk altijd wat. Ze vallen, ze zijn ziek, ze kneuzen, ze worden gestoken, ze… Nou ja, je hebt het plaatje. Op Oudersenzo besteden we veel aandacht aan al die kleine (en minder kleine) problemen, maar je hebt ons misschien niet altijd bij de hand. Dit kleine boekje doe je eenvoudig in je handtas. Heb je hem altijd bij de hand en er zijn van die momenten dat dit erg handig kan zijn…

Fysieke ongemakken

In dit boekje vind je uiteenlopende informatie over diverse fysieke ongemakken. Aandoeningen waarbij geen sprake is van een ongeluk en waar we allemaal in het dagelijkse leven last van kunnen hebben. Denk aan een griep, hoofdpijn of verstopping. Maar je vindt in dit boekje ook allerlei praktische tips, zoals: ‘wat hoort er allemaal in een verbanddoos te zitten?’ of hoe werkt een AED? Maar ook handige tips over ontsmetten of wat te doen bij vergiftiging.

Waardevolle informatie

Kortom, die kleine boekje heeft 160 pagina’s vol waardevolle informatie. Zeker als je zelf niet zo goed op de hoogte bent van EHBO, kan dit boekje van grote waarde zijn. En laten we eerlijk zijn, voor de prijs hoef je het natuurlijk niet te laten! Absoluut een tip voor jonge ouders!

lijn groen oudersenzo
De kleine EHBO voor Dummies

Specificaties De kleine EHBO voor Dummies

TitelDe kleine EHBO voor Dummies
UitgeverijBBNC
AuteurPam Smits
Illustrator
Aantal pagina’s160
ISBN9789045355559
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Hoe kun je het beste blauwe plekken verzorgen?
Schaafwonden en snijwonden
EHBO – Wat doe je bij kleine ongemakken?
Medisch alfabet
Verbanddoos – Wat hoort er allemaal in te zitten?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *