Babykamerprints, schattige prints voor de babykamer!

Babykamerprints, schattige prints voor de babykamer!

In dit boek vind je geen woorden, maar in dit boek vind je wel 50 schattige prints die zich perfect lenen voor de babykamer. Met of zonder lijstjes zullen deze posters de babykamer die leuke touch geven, waardoor het allemaal nog leuker of liever wordt.

Niet dubbelzijdig

De posters zijn eenvoudig uit het boek te halen. De achterzijde van de posters is wit, waardoor je geen keuze hoeft te maken en iedere print in dit boek kan omtoveren tot een prachtig schilderijtje. De prints zijn in diverse mooie, zachte tinten, zodat er ongetwijfeld een poster bij zit die prachtig bij de inrichting van jullie babykamer zal passen. Als je een paar verschillende lijstjes in A4 formaat op voorraad hebt, heb je met dit boek altijd een geschikt cadeautje voor de kersverse ouders. Er zit namelijk altijd wel een print bij, die past bij die ene speciale babykamer van je beste vriendin, buurvrouw of nichtje.

Mooi cadeau

De illustraties zijn gemaakt door verschillende illustratoren en dat kun je zien aan de veelzijdigheid aan stijlen. Dat maakt de kans dat er iets bij zit dat prachtig zal staan in de bagbykamer, groot, maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat er ongetwijfeld een print tussen zal zitten, dat minder aansluit bij jullie smaak. Dat geeft natuurlijk niks, want misschien past juist die print wel fantastisch in de babykamer van je vriendin!

De posters zijn absoluut hip, kleurrijk en über schattig!

lijn groen oudersenzo
Babykamerprints, schattige prints voor de babykamer!

Specificaties Babykamerprints

TitelBabykamerprints
UitgeverijBBNC Uitgevers
Auteur
Illustrator
Aantal pagina’s50
ISBN9789045321189
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De babykamer! Hoe richt je hem in?
Wat hang je aan de muren van de babykamer?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *