De nachtmerrie van iedere ouder: Gestolen

De nachtmerrie van iedere ouder: Gestolen

In de tijd voor amber alerts, Facebook-oproepen en DNA-onderzoek verdwijnt op eerste kerstdag, 1977, het zoontje van een van de meest succesvolle zakenmannen in Amerika.

Op deze dag begint Gus Delaneys lange reis om zijn zoontje te vinden, om erachter te komen wat er is gebeurd. Is hij ontvoerd? Leeft hij nog? Heeft zijn ex-vrouw er iets mee te maken? Wanneer de politie Gus begint te verdenken, stort zijn hele wereld in.

Ondertussen is Jack Delaney beland in een voor hem verbijsterende wereld, vol onbekenden die hem vertellen dat hij uitverkoren is en dat hij zijn oude leven moet vergeten. Volledig geïsoleerd van de buitenwereld leert Jack om de vader te vergeten die, voor zover hij weet, al lang is opgehouden naar hem te zoeken. Totdat hij door de onthulling van een donker geheim langzaam begint te twijfelen aan alles waarin hij gelooft…

En wat vind ik er van?

Het zal je maar gebeuren, je zoon gaat een stukje fietsen en komt daarna niet meer terug. De nachtmerrie van iedere ouder. Vanaf dat moment gaat er meer mis in het leven van Gus. Het zorgt er echter wel voor dat hij gaat onderzoeken wat er met zijn kind is gebeurd. Hij doet er van alles aan om zijn zoon terug te vinden, ook al verwoest hij daarmee zijn eigen leven.
Een echte thriller is het misschien niet, ik mis ook wel wat diepere lagen in het verhaal maar het boek houdt je op een of andere manier wel tot het einde gevangen. Net als dat zijn zoon gevangen wordt gehouden in de wereld van religie…

lijn groen oudersenzo
De nachtmerrie van iedere ouder: Gestolen

Specificaties Gestolen

TitelGestolen
UitgeverijUitgeverij A.W. Bruna
AuteurRussell Newell
Illustrator
Aantal pagina’s464
ISBN9789400509665
liefs Marion

Meer informatie

Alle kinderen naar buiten
9 maandendagboek, een prachtige manier om herinneringen te verzamelen
Kraambezoekboek, voor bijzondere boodschappen van het kraambezoek

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.