Hee kleintje – Zwangerschapsdagboek

Zwangerschapsdagboek

Het Zwangerschapsdagboek is geen boek om te lezen, maar het is een boek om in te schrijven. Voor iedere periode staan er vragen in dit boek en is er ruimte om daar je antwoord op te schrijven. Vragen waar je misschien nog niet eerder over hebt nagedacht, maar wel heel leuk is om het antwoord hiervan te bewaren in dit speciale boek. Want eenmaal volledig ingevuld, is dit boek absoluut heel waardevol. Voor jezelf, als herinnering aan je zwangerschap, maar natuurlijk helemaal voor je kindje.

Naast het beantwoorden van vragen is er ook ruimte om bepaalde statistiekgegevens bij te houden. Zoals: je gewicht, de omtrek van je buik, je gemoedstoestand. Leuk om jezelf ook hierin te zien groeien.

Aan welke vragen moet je denken

Ik kies er zomaar een paar willekeurige voor je uit:
Verwacht je veel hulp van je moeder of schoonmoeder? Laat je je baby naar muziek luisteren? Wat vind je tof en minder tof aan je partner in relatie tot je zwangerschap? Wat doe je nu in je vrije tijd? Hoe denk je dat je kindje eruit gaat zien? Wat hoop je dat er na de komst van je baby niet verandert?

Wanneer al deze vragen door jou van een eerlijk antwoord zijn voorzien, vormt dit boek een prachtig verslag van de mooiste herinneringen. Het is een invulboek, een dagboek, een plakboek en een zwangerschapsnavigatiesysteem.

Alle vragen?

Je hoeft natuurlijk niet antwoord te geven op álle vragen, maar het geeft je misschien wel een georganiseerd gevoel en het helpt je om na te denken over alle grote beslissingen die komen met een zwangerschap en geboorte.

Zwangerschapsdagboek

Specificaties Hee kleintje – Zwangerschapsdagboek

TitelHee kleintje – Zwangerschapsdagboek
UitgeverijUitgeverij BBNC
AuteurLinda van den Berg en Nicole Neven
Aantal pagina’s320
Prijs14,99 euro
ISBN9789045320588
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Babydagboek online! Alles over de iconische app Baby Diaries

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Zwangerschapsdagboek
lijn oudersenzo met hartje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *