Borstvoeding doe je zo – Debby Mendelsohn

Borstvoeding doe je zo - Debby Mendelsohn

Borstvoeding is de natuurlijke manier om een baby te voeden. Borstvoeding doe je zo begeleidt moeders tijdens de hele borstvoedingsperiode. Het boek begint met het aanleggen van de baby en het vinden van een juiste houding.

Het beschrijft de eerste voedingen en geeft praktische trucs die je helpen deze en de volgende voedingen succesvol te geven.
Het resultaat is dat de borstvoeding een onderdeel wordt van de dagelijkse routine. Het boek behandelt allerlei aspecten, zoals voeden en slapen, kolven, leren drinken uit een flesje, borstvoeding combineren met een baan, de overgang op vast voedsel, omgaan met een onrustige baby en nog veel meer.
Daarnaast lees je hoe mooi het contact verloopt tussen moeders met hun baby tijdens het voeden. Kortom: een boek waarmee moeders hun baby borstvoeding kunnen geven, zolang als dat zij wensen.

Onze mening ‘Borstvoeding doe je zo’

Het lijkt zo natuurlijk, je kindje borstvoeding geven. Want het is toch de bedoeling van de natuur, dat je kindje op deze manier gevoeg wordt? Toch kan het je heel onzeker maken, wanneer het niet helemaal gaat, zoals jij voor ogen had. Dit handige boekje kan je een beetje op weg helpen. Het vertelt hoe je begint met het aanleggen van je kindje, het vinden van de juiste houding en geeft praktische tips die je kunnen helpen om het ook goed vol te houden. Het geeft je net even een hart onder de riem, die je soms nodig kan hebben.
Je vindt in dit boekje op veel vragen een antwoord. Bijvoorbeeld over borstvoeding en te vroeg geboren baby’s, borstvoeding na een keizersnede, medicijnen en griep en dit is nog maar een greep uit de onderwerpen.
Debby Mendelsohn is psycholoog en moeder van zes kinderen. Ze heeft maar liefst 13 jaar ervaring in het geven van borstvoeding. Het boekje is prettig geschreven, waardoor je vlot door de teksten leest.
Wat ons betreft een heel handig en nuttig boekje!

TitelBorstvoeding doe je zo
UitgeverijUitgeverij Forte
AuteurDebby Mendelsohn
IllustratorNicole Smans
Aantal pagina’s96
Prijs12,95 euro
ISBN9789462501157
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Extra informatie

Borstvoeding voor de lange termijn…
5 Gouden tips bij het geven van borstvoeding
Babyvoeding – Borstvoeding en flesvoeding

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Illustraties: Nicole Smans

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

  • Ik heb ‘t boekje “borstvoeding doe je zo ” met heel veel plezier gelezen. Het is heel prettig en duidelijk te lezen.
    Je hebt ‘t op ‘n hele fijne manier beschreven zodat het gemakkelijk en leerzaam overkomt !

    Wat ervaring er toe doet !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *