Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

Ieder kind is anders, ieder kind is uniek. Maar sommige karaktertrekken komen wel heel erg met elkaar overeen. De stand van de sterren, planeten, maan, zon en nog veel meer, kunnen het een en ander vertellen over het karakter van je kindje.

Natuurlijk zijn er nog veel meer (omgevings)conditie die het karaktertje van je kindje bepalen. De taal van je kindje te leren is al moeilijk genoeg. Soms kun je daar best wat inzicht bij gebruiken. Wij hebben geprobeerd deze hulp te geven in de vorm van korte karakterschetsen.

Sterrenbeeld – Wat is Astrologie?

Astrologie of sterrenwichelarij is een verzamelnaam voor ideeën over het verband tussen het lot van mensen en gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen. Het gaat vooral om de samenhang tussen de bewegingen van de zon, maan en planeten, die in de Oudheid ook als “sterren” werden aangeduid. De geboortehoroscoop is een essentieel onderdeel van de astrologie. Ze worden al sinds de klassieke oudheid gemaakt, alhoewel de astrologie sindsdien sterk geëvolueerd is.
Volgens de hedendaagse astrologie voorspelt een geboortehoroscoop niet de toekomst van de geborene, maar geeft deze wel informatie over de psychologische aanleg van die persoon.

Astrologie is populair

Astrologie is er ‘altijd’ geweest, maar ook al lazen we allemaal ‘stiekem’ de weekhoroscoop in de TV-gids, Astrologie werd vooral vaak gezien als iets voor zwevers. Het had zelfs een beetje stoffig imago en hip was het dus al zeker niet. Tegenwoordig is dit stoffige imago weg gepoetst en houden veel jonge mensen zich ermee bezig. Vaak richten ze zich niet alleen tot astrologie maar verdiepen zij zich ook in tarotkaarten, hekserij en zelfs magie (kristallen). Tegenwoordig gaat astrologie minder om het voorspellen van de toekomst, maar wordt het eerder als een middel voor zelfontplooiing gezien.

lijn groen oudersenzo
Het sterrenbeeld van je kind

Wat zegt het over zijn karakter?

Ben je benieuwd naar de horoscoop van je kind? Hier vind je alle sterrenbeelden op een rij. Is je kindje een gevoelige vis of kreeft? Of is hij misschien een creatieve Waterman? Zijn sterrenbeeld kan een tipje van de sluier oplichten en zijn karakter een beetje prijsgeven.

Misschien tipt het sterrenbeeld de sluier een beetje op, maar er zijn natuurlijk nog veel meer invloeden die het karakter van je kindje bepalen. Bijvoorbeeld jullie als ouder, zijn omgeving, zijn ervaringen, de taal, de cultuur waarin hij opgroeit, het land waarin hij is geboren, noem maar op. Desalniettemin is het natuurlijk heel leuk te lezen wat zijn sterrenbeeld over hem kan vertellen.

Zijn sterrenbeeld wordt bepaald door het teken waarin de zon zich bevond toen hij werd geboren, het zogenaamde zonneteken. Zijn geboortedatum is dus bepalend. Maar niet alleen het sterrenbeeld is bepalend voor zijn karakter, ook de ascendant kan invloed hebben. En laten we zijn vrije wil niet uitvlakken, tenslotte heeft niemand alleen karaktertrekken die in het sterrenbeeld zijn beschreven en zijn er nog zoveel meer invloeden die bepalend zijn.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?
Hoe groot is de invloed van de maan eigenlijk op ons?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© foto: 123rf.com

#ad Deze blog wordt je aangeboden door Mediumchat.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *