Waterman sterrenbeeld – Wat zegt het over zijn karakter?

Astrologische naamAquarius
Periode21 januari – 20 februari
ElementLucht
TrefwoordGeestelijke levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelKuit, enkels, spieren
PlaneetSaturnus, Uranus

Je Watermannetje is een, van energie trillend, gevoelig, koppig, onafhankelijk brok vindingrijkheid en elektrische impulsen. Zijn hersens vibreren als hoogfrequente radiogolven. Hij kan slecht tegen opdrachten, of zelfs vriendelijke vragen. Zijn eerste antwoord zal ‘Nee!’ zijn. Maar wanneer hij er even rustig over kan nadenken, het van alle kanten kan bekijken, kan het gebeuren dat deze ‘Nee’ ineens in een ‘Ja’ verandert. Het opvoeden van een Watermankindje kan een hele verantwoordelijkheid zijn.

In hun geest combineert zich een stevige dosis praktische zin met een bijna griezelig waarnemingsvermogen en een vlijmscherpe, peilende logica. Dat kan best voor verwarring zorgen… zeker ook vanaf het moment dat hij naar school gaat. Ga maar niet de discussie met hem aan, je zult het ongetwijfeld gaan verliezen. Hij heeft ook zelden ongelijk… Zorg voor rust in huis, en harmonie, daarin gedijd een Waterman het beste.

Een grote stoet vrienden

Watermannen hebben altijd een stoet vrienden achter zich aan maar de samenstelling hiervan wisselt met de dag. Hij houdt van de wereld, de natuur en de mensen. Je Watermankindje is het meeste gelukkig als hij door de natuur heen kan schooieren, met een paar kikkers in zijn zak en kaplaarzen aan zodat hij in de plassen kan stampen.

Een Waterman is dol op gezelschap. Hij is vriendelijk en meelevend, maar kan ook onpersoonlijk zijn. Hij wil iedereen graag gelijk behandelen en heeft niet echte favorieten. Een Waterman gedraagt zich soms wispelturig maar heeft zijn hart op de juiste plaats zitten.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *