Schorpioen sterrenbeeld – Wat zegt dit over zijn karakter?

Astrologische naamScorpio
Periode24 oktober – 23 november
ElementWater
TrefwoordHartstochtelijke levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelGenitaliën, blaas, urineweg
PlaneetMars, Pluto

Schorpioentjes hebben vanaf de geboorte een sterk lichaam. Zijn lichaam typeert hiermee zijn sterke eigen wil. Want Schorpioenen hebben een enorme sterke wil waar je nog heel wat mee te stellen kunt krijgen. Je Schorpioenenkindje wil winnen en voor een vechtpartij zal hij niet snel weglopen. Liever springt hij er middenin om te laten zien wie de winnaar is! In tegenstelling tot de Weegschaal, sluit een Schorpioen niet graag een compromis.

Een Schorpioentje heeft een strakke hand van opvoeden nodig, met veel discipline. Hij moet leren met zwakkeren om te gaan, zijn verlies te accepteren, volwassenen met respect te behandelen en vooral te vergeven als een ander iets doet wat hij niet leuk vindt. Het Schorpioenenkind heeft een goed verstand en een innemende persoonlijkheid. Wanneer je consequent bent in je daden, zal uiteindelijk je Schorpioenenkindje je gaan bewonderen om de kracht die je tentoonstelt. Hij houdt van mensen die sterker zijn als hijzelf.

Gun hem zijn geheimpjes

Een Schorpioen heeft graag geheimpjes, gun hem die ook. Geef hem bijvoorbeeld een grote kist die hij op slot kan doen. Hij zal het prachtig vinden.

Schorpioenen zijn slim en ambitieus en kunnen heel erg bot zijn, zelfs tegen het onbeschofte af, tegen mensen die ze niet mogen. Ze zijn veeleisend en weinig vergevingsgezind. Schorpioenen willen wel graag alles weten, maar ze roddelen niet. Hij wil gewoon alles wat verborgen is, weten en stelt daarom essentiële vragen.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *