Maagd sterrenbeeld – Wat zegt dit over zijn karakter?

Astrologische naamVirgo
Periode24 augustus – 24 september
ElementAarde
TrefwoordVerstandige levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelSpijsverteringsstelsel, maag
PlaneetMercurius

Het Maagdenkindje is een ware toneelspeler. Hij houdt ervan te imiteren en doet dit al vanaf zijn prille bestaan. Hij is wat rustiger en bedaarder dan andere kinderen, maar aan de andere kant is hij ook slim en vlot. Dit maakt het dat zijn persoonlijkheid afwisselend kan kalmeren of irriteren.

Als hij ergens geen zin in heeft, gaat het ook niet gebeuren. Als jij hem appel wilt geven maar hij wil liever aardbeien, dan komt die appel er gewoon niet in. Hij blijft lief lachen, maar zijn hoofd zal stellig de andere kant op gaan op het moment dat jij met het lepeltje naar hem toe komt. Hij is erg kieskeurig in zijn voeding en weet goed wat hij wel lekker vindt en wat niet.

Netheid en opruimen

De Maagd houdt van netheid en zal plezier kunnen beleven aan het opruimen van zijn eigen speelgoed. In gezelschap houdt hij zich graag op de achtergrond, maar wanneer hij zich vertrouwd voelt kan hij aardig weg babbelen. Hij zal snel leren kletsen, maar zal dit niet snel laten horen aan vreemden. Thuis kan hij de oren van je hoofd kletsen. En moet je aan de schoonmaak? Je kleine maagd komt je met alle plezier helpen! Op school loopt het kleine Maagdje de kans het lievelingetje van de klas te worden. Gewoon omdat hij zijn best doet en het beste luistert. Hij houdt er alleen niet van om kritiek te krijgen. Van veel kritiek gaat hij piekeren en kan hij zelfs ziek worden.

Maagden kunnen afstandelijk overkomen, maar zijn charmant en dwingen respect af. Maagden zijn onderzoekend en systematisch, ze kunnen ook goed logisch redeneren. Ze hebben moeite met filosofisch denken. Hij is bescheiden en menslievend. Een Maagd is efficiënt, flexibel, betrouwbaar met een serieuze, vriendelijke en plezierige inslag. Maar ze kunnen ook net zo makkelijk in een driftbui exploderen.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *