Leeuw sterrenbeeld – Wat zegt het over zijn karakter?

lijn groen oudersenzo
Astrologische naamLeo
Periode24 juli – 24 augustus
ElementVuur
TrefwoordRuimhartige levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelHart, rug
PlaneetZon

De kleine Leeuwenwelp is zonnig, blij, speels en leuk zolang hij kan doen en laten wat hij wil. Maar oei… als dat niet gaat. Dan verzamelen de onweersbuien boven zijn hoofd voor een knetterende onweersbui of een lange broeierige stilte.
De kleine leeuw heeft de neiging andere kinderen te commanderen. Corrigeer hem liever niet waar andere kindjes bij zijn, maar neem je Leeuwtje eventjes apart. Leg hem dan rustig uit dat iedereen aan de beurt moet komen. Aangezien Leeuwtjes ook heel rechtvaardig zijn, zal hij dit zelf ook inzien.

Leeuwtjes kunnen ook een beetje opschepperig zijn. Trots staat je Leeuwtje in het midden van een groep luisteraars te vertellen over zijn belevenissen. Genietend van alle aandacht die op hem is gericht.

Waardige kindjes

Als baby lijkt het al alsof ze over de wereld heersen. Iedereen wordt snel ingepakt door het kleine Leeuwenwelpje en iedereen vliegt voor hem. Het zijn waardige kindjes en als zit hij van top tot teen onder de modder, zijn waardigheid zal hij nooit verliezen.
Een Leeuwenkindje is wat roekelozer dan andere kinderen. Hij neemt meer risico en zal een stuk actiever zijn. Zijn explosies van activiteit wisselt hij af met moment van extreme luiheid.

Een Leeuw kan koppig zijn en zich verzetten tegen opgelegde veranderingen. Maar hij krijgt dingen voor elkaar door zijn volharding. Hij is ambitieus, enthousiast maar hij kan slecht tegen treiterijen.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *