Tweeling als sterrenbeeld – Wat zegt dit over zijn karakter?

Sterrenbeeld Tweeling
lijn groen oudersenzo
Astrologische naamGemini
Periode22 mei – 22 juni
ElementLucht
TrefwoordMeevoelende levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelBovenste ademhalingswegen
PlaneetMercurius

Een tweelingkindje is rap en ondernemend en je mag wel heel alert zijn, anders zal hij je steeds ontsnappen. Supersnel zoeft je tweelingdreumes door het huis, op zoek naar avontuur. Hij wil op onderzoek en wordt liever niet beperkt in mijn mogelijkheden. Een box zal waarschijnlijk een drama zijn voor je tweelingkindje. Tweeling is een luchtteken en lucht moet zich vrijelijk kunnen bewegen.

Hij heeft geen geduld, maar wat voor een ander puur ongeduld is, is voor een Tweeling heel normaal. Naast het feit dat een tweelingkindje supersnel is, is hij ook vriendelijk en leergierig. Natuurlijk mag je hem best zeggen wat rustiger aan te doen – voor hemzelf – maar beperk hem niet te veel. Ook een tweelingkindje mag zijn wie hij is. Als je hem teveel probeert in te dammen, te veranderen in iemand die hij niet is, zal hij ongelukkig worden. Laat hem zweven, begeleid hem en je zult worden verrast door zijn bijzondere vluchten.

Levendig en communicatief

Een tweeling kindje is levendig en communicatief en dol op gezellig klessebessen. Een tweeling is enthousiast, maar niet erg ijverig, hij heeft steeds weer nieuwe dingen nodig. Als een vlinder, fladdert hij van ding naar ding. Door de invloed van Mercurius zal een tweeling altijd een speelse indruk maken. Tweelingen lezen veel, oriënteren zich en zijn altijd bereid nieuwe indrukken op te nemen. Hun deken is even snel als hun opmerkingsgave, spreken valt hun gemakkelijk, maar luisteren des te meer. Zij onthouden de belangrijkste woorden en vergeten de rest. Als ze later iets citeren, doen ze dat vaak verkeerd. Maar ze doen het zo overtuigend, dat niemand het door heeft.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *