Kreeft als sterrenbeeld – Wat zegt dit over zijn karakter?

Sterrenbeeld kreeft
lijn groen oudersenzo
Astrologische naamCancer
Periode22 juni – 24 juli
ElementWater
TrefwoordGeestdriftige levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelMaagdarmkanaal
PlaneetMaan

Een kreeftkindje heeft onvoorwaardelijk lief en vraagt maar weinig terug. Hij kan beter geven dan nemen. Een kreeft is instinctief en intuïtief en hij is in staat de kleinste stemmingswisselingen op te vangen. Hij kan trouwens zelf ook van het een op het andere moment van gemoedstoestand veranderen. Hij is te beïnvloeden en laat zich soms meeslepen door zijn emoties.

Je kreeftbaby zal verrukt zijn van alle dingen die hij ziet, meemaakt en proeft. Hij beleeft alles intens en vergeet zijn ervaringen niet snel.
Kreeftkindjes hebben heel veel liefde nodig, nog veel meer dan Vissenkinderen. De sfeer uit het vroege leven van de kreeft is enorm belangrijk voor hem en zal een diepe indruk bij hem achterlaten. Kreeftjes zullen lange tijd bijzonder afhankelijk zijn van de reacties vanuit zijn naaste omgeving. Lach met je kreeftje, huil met je kreeftje en geef hem vooral een gevoel van veiligheid. Geef hem een goede basis en sus – waar nodig – zijn angsten.

Snakt naar warmte en erkenning

Ze hebben een enorme basis van vertrouwen nodig om eerlijk te zeggen wat ze willen. Het kreeftekindje kan nogal verlegen zijn om uiting te geven aan zijn werkelijke verlangens. Hij snakt naar warmte, liefkozingen, knuffels en erkenning.
Hoe meegaand en rustig de meeste Kreeften ook zijn, ze staan voor goed leiderschap. Ondanks hun gevoeligheid en vriendelijkheid zijn het geen meelopers. Het zijn individualisten in denken en doen. Maar ze zijn ook overgevoelig en door dit karakter zijn ze snel diep beledigd, gevoelig en prikkelbaar. Dit kom omdat ze zich overwaarderen, want hoe bescheiden ze ook overkomen, ze zijn erg trots op zichzelf.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *