Boogschutter sterrenbeeld – Wat zegt dit over zijn karakter?

Astrologische naamSagittarius
Periode23 november – 22 december
ElementVuur
TrefwoordZinvolle levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelHeupen, dijen, billen
PlaneetJupiter

Boogschuttertjes zijn gelukkige, speelse miniatuur-clowns die met tranen in hun ogen lachen als ze worden afgewezen. Maar laat je kleine Boogschutter niet alleen, hij zal enorm verdriet hebben. Zet hem maar lekker bij je in de (huis)kamer. De menselijke geluiden, het gekwebbel en gelach, zullen bij hem rustgevend werken zodat hij lekker verder zal slapen. Zolang hij klein is, heeft hij de bescherming van menselijke gezichten, geuren en geluiden nodig. Wanneer hij dit niet om zich heen heeft, kan je Boogschuttertje zich terug trekken en misschien wat sarcastisch worden. Hij zal een surrogaat gaan zoeken in een kussen of knuffelbeest. Maar liever heeft hij natuurlijk jou…

Eerlijkheid en rechtvaardigheid

Als kind is een Boogschutter al ongedwongen en deze eigenschap houdt hij zijn levenslang. Eerlijkheid staat bij hem hoog in het vaandel en alleen naar eerlijkheid en rechtvaardigheid zal hij luisteren. Heb je een keer ongelijk? Vertel dit hem eerlijk, durf je ongelijk aan hem toe te geven. Voor hem is dit erg belangrijk. Je Boogschuttertje is erg weetgierig en zal je met vele ‘waarom-vragen’ bestoken.

Boogschutters zijn geboren voor de zoektocht naar geluk. Hij jaagt veel doelen na en hoopt dat elk doel een nieuwe beloning brengt. Wanneer hij dit niet vindt is hij toch dankbaar voor de ervaring en gaat alweer op weg naar een volgend doel. Gedurende de tocht leert hij veel en wordt hij wijzer.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *