Sterrenbeeld vissen – Wat zegt dit over zijn karakter?

Vissen leven in een sprookjeswereld. Ze lijken op een toverfee met hun betoverende lach en verrukkelijke gebaartjes. Hij is een geboren toneelspeler en kan maar moeilijk met regels overweg. Regels verstoren namelijk zijn fantasie, belemmeren hem er zelfs in. Hij wil graag zelf bepalen hoe of wat.

Een Vissenkind kan bijvoorbeeld makkelijk de dag naar de nacht verhuizen, daar hoef je natuurlijk niet blij mee te zijn. Maar een Visje eet graag als hij honger heeft en slaapt als hij moe is. Probeer schema’s en regels een beetje aan te passen aan zijn regelmaat en behoefte, om alle touwtjes nog een beetje in handen te houden. Je Visje zal niet snel gillen of stampvoeten om zijn zin door te drijven, maar langs slinkse wegen zal hij toch zijn doel bereiken.

Aanmoediging nodig

Je visje heeft aanmoediging nodig. Van nature is hij niet zo zeker van zijn eigen capaciteiten. Met een gezonde dosis aandacht en waardering gaat het prima met de vis. Van tijd tot tijd heeft hij even behoefte alleen te zijn. Gun hem die momenten van rust, zodat zijn geest de vrijheid krijgt te vliegen waar hij maar naar toe wil.

Vissen kunnen maar moeilijk ‘Nee’ zeggen. Ze trekken zich vaak terug in hun droomwereld en hierdoor zijn ze wat verstrooid en ongeorganiseerd. Vissen zijn wel altijd vriendelijk en geduldig en nemen anderen zoals ze zijn.

De sterrenbeelden

Sterrenbeeld ram
Ram
Sterrenbeeld stier
Stier
Sterrenbeeld tweeling
Tweeling
Sterrenbeeld kreeft
Kreeft
Sterrenbeeld leeuw
Leeuw
Sterrenbeeld maagd
Maagd
Sterrenbeeld weegschaal
Weegschaal
Sterrenbeeld schorpioen
Schorpioen
Sterrenbeeld boogschutter
Boogschutter
steenbok
Steenbok
waterman
Waterman
vissen
Vissen
liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kind, wat zegt het over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman
Astrologie
Mind Body & Spirit
© foto: 123rf.com

BabyBaby

2 reacties

  • Ik ben zelf een loepzuivere vissen, en alles wat er over dit sterrenbeeld wordt geschreven heb ik inmiddels als 64 jarige wel ervaren.
    Aanvaard je blauwdruk die bij je geboorte al voor je klaarligt en je leven als vissen zal anders dan van anderen verlopen.
    Ga er in op, en er gaan andere deuren open in het leven.
    Want een vis die het meent wordt een goudvis in zijn of haar uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *