Sinterklaascadeautjes tips!

sinterklaascadeautjes

Wat is het toch een gezellige tijd Sinterklaas en vooral als je jonge kinderen hebt. Spannend hoor met al die sinterklaascadeautjes in het vooruitzicht.
Ik sprak er gisteren nog over met een collega. Zijn jongste dochter zit nog in de fase van hoe zit dat nu met Sinterklaas.

Plaagcadeautjes

Mijn collega vertelde dat zijn dochters ook plaagcadeautjes krijgen van de Sint. Je kent ze wel kinderen die hun boterham beleggen met hagelslag zo dik als een reep. Hagelslag met van die chocolade verrassingen en dat ze dan roepen “Jij hebt meer chocolaatjes dan ik”. En strooien vervolgens nog even lekker door. Mijn collega zorgt dan dat ze een pak hagelslag bij hun schoen krijgen, met een lekker plaag gedichtje. Ik hou daarvan.

Sinterklaascadeautjes

Ik weet nog wel dat ik ooit een zakje zout kreeg in mijn schoen, met een niet zo’n lief gedichtje. Nou daar was ik helemaal van onder de indruk. En oei wat was ik op 5 december zenuwachtig. Ik kreeg er zelfs koorts van, van de spanning. De pepernoten die naar binnen werden gegooid. De warme chocolademelk en banketstaaf. En wachten totdat er werd aangeklopt of gebeld en de sinterklaascadeautjes afgeleverd werden. En maar Sinterklaas liedjes blijven zingen totdat je er schor van werd. Ik voel nu zelfs nog mijn hart sneller kloppen.

Maar natuurlijk moet sinterklaas vooral spannend en leuk zijn. Dat Sinterklaas en Piet aanbellen/aankloppen met de zak met sinterklaascadeautjes. Ik zie altijd heel veel leuk speelgoed, dat ik bijna zelf het ook wel zou willen hebben. Deze cadeaus zijn wel wat duurder, maar ik vind ze echt wat voor mij. Oh wacht, ik bedoel natuurlijk voor de kinderen.

lijn groen oudersenzo
sinterklaascadeautjes

L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen

Het speelgoed van L.O.L. is erg in. Dat schreef ik al eerder in een blog. Zo leuk om alles uit te pakken er ermee te spelen. Toen ik deze zag, dacht ik wow dat hadden we in mijn tijd niet, lang geleden. Een superglamper! Voor urenlang speelplezier. Je kind kan zich wanen op verschillende plekken met de pop, die er trouwens bij zit. Er is een zwembad, een catwalk en nog veel meer. En mocht je kind al L.O.L. poppen hebben die kunnen gewoon lekker mee in de glamper. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

lijn smal

Genderneutrale Pop

Creatable World, de Genderneutrale pop van Mattel

Marion schreef er al eerder over, de genderneutrale pop. Kinderen kunnen zelf kiezen hoe ze hun pop eruit laten zien. Er zijn heel veel combinaties mogelijk, meer dan 100! Hoe leuk is dat. Je kind kan zelf verschillende outfits kiezen, ook het kapsel is te kiezen. Urenlang speelplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

lijn smal

Transformers Masterpiece Bee Movie Autobot

sinterklaascadeautje

Wow wat een gave robot zeg! En je maakt van Bumblebee zo een auto! Oei wat zal je kind hier blij mee zijn. Geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

lijn smal

GraviTrax® Starter-Set – Knikkerbaan / Kogelbaan

sinterklaascadeautje

Wieeeejoeeee je knikkers gaan als vanzelf door je zelfgemaakte knikkerbaan. Althans je kind maakt de knikkerbaan, alhoewel het volgens mij ouders ook wel aanspreekt. Je kunt hiermee je eigen knikkerbaan bouwen. Urenlang bouwplezier en daarna het resultaat uittesten! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

lijn smal

BABY born® – Interactieve Babypop

schoencadeautjes

Oooo, wat een prachtige pop. Leuk voor de kleine vaders en moeders. Er zit van alles bij om de baby te verzorgen. Je kunt ze bestellen in verschillende kleuren en ze zijn er in jongetjes of meisjes, maar ach een baby is een baby toch. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

lijn smal

LEGO Disney Frozen Elsa’s Magische IJspaleis – 43172

sinterklaascadeautje

Het paleis van Frozen, o ik smelt er helemaal bij weg. Ik vond Frozen een prachtige tekenfilm met Elsa en Anna. En deze is van LEGO, ook al een eeuwenoud merk. Je kunt eindeloos bouwen en spelen met die IJspaleis. En ook erg mooi om ergens neer te zetten. Dit Magische IJspaleis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

lijn smal

Monopoly Valsspelers Editie – Bordspel

Monopoly

Valsspelen..omdat het mag! En niet dat je dat zelf bedenkt, maar de kaartjes kans en algemeen fonds zeggen hoe je het moet doen. Een leuk spel om direct op Sinterklaasavond te gaan spelen. Het lijkt op het “oude” monopoly spel maar is toch even anders. En met enorm veel hilariteit. Veel plezier alvast! Het spel is geschikt vanaf 8 jaar tot heel oud. En is voor 2 tot 6 spelers.

Welkom in de wereld van Monopoly

lijn smal

Nintendo Switch Console – 32GB – Blauw/Rood – Verbeterde accuduur – Nieuw model

sinterklaascadeautje

Nintendo heeft weer een nieuw model van de switch console. De accu gaat langer mee. Er zijn drie manieren om mee de Nintendo te spelen. Een Nintendo fan weet dat. Via de tv, met zijn tweeën op de tafel en gewoon als handheld. En wow als je dit krijgt van Sinterklaas dan ben je wel erg braaf geweest. Voor een gezin waar spelletjes gedaan worden met een spelcomputer is dit een supercadeau voor het hele gezin. En ja het is een hele uitgave maar dan heb je ook wat. De Nintendo Switch is geschikt voor alle leeftijden.

lijn smal

Fisher-Price Little People Kerststal Met Lichtgevende Engel

sinterklaascadeautje

Vind je het leuk om je kleine spruit wat wegwijs te maken in het kerstverhaal dan is dit een heel leuk cadeau. Aan de hand van de poppetjes kun je je kind het kerstverhaal vertellen. En natuurlijk kan jouw bengel er ook mee spelen. De kerststal is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

lijn smal

Call of Duty: Modern Warfare

sinterklaascadeautje

Een superleuk en spannend spel. De liefhebbers hebben aan een half woord genoeg. Dit spel is er voor zowel de PS4 als de Xbox One.

lijn smal

Super genoten

Ik heb weer super genoten om deze sinterklaascadeautjes uit te zoeken. Maar ben me er van bewust dat sommige cadeaus het budget kunnen overstijgen. Samen doen met eventuele opa’s en oma’s kan handig zijn. Of je doet het ene jaar wat rustiger aan met de cadeautjes en de andere keer wat meer. Helemaal afhankelijk natuurlijk van je eigen budget. Het zijn gewoon dingen die ik erg leuk vind. Het belangrijkste is het samenzijn met je kind(eren) en een leuke avond hebben in welke vorm dan ook. De spanning te zien bij ze, de rode wangetjes. Ik wens jullie in ieder geval heel veel plezier toe!

Liefs Karin

Meer informatie

Sinterklaascadeautjes voor een prikkie
Hoe ziet de intocht van Sinterklaas er dit jaar uit?
Schoencadeautjes onder de 10 euro! 15 tips!
De leukste Sinterklaasliedjes
Schoencadeautjes onder de vijf euro!
Welkom in de wereld van Monopoly
Wat zit er in de zak van Sinterklaas?
Warme herinneringen aan Sinterklaas

Bronvermelding

Tekst: Karin de Vroedt
© afbeelding: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *