Sinterklaascadeautjes voor een prikkie

Sinterklaascadeautjes voor een prikkie

Misschien lijkt het nog ver weg, maar de tijd vliegt en deze maand komt Sinterklaas alweer naar ons land. Althans, dat mogen we hopen. Misschien moet hij wel eerst in quarantaine, of wellicht zitten we met z’n allen tegen die tijd wel in een lockdown en is het niet mogelijk om over de daken te galopperen, of misschien kan Sinterklaas niet meer op tijd zijn sinterklaascadeautjes bij elkaar shoppen.

Sinterklaascadeautjes shoppen…

In België is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om niet-essentiële boodschappen te doen, en gaan alle winkels dicht die zich niet primair richten op de eerste levensbehoeften. Sinterklaascadeautjes horen jammer genoeg niet bij de eerste levensbehoeften. Voedingswinkels blijven gelukkig wel open, maar Sinterklaas heeft dus echt een groot probleem als hij nog wat sinterklaascadeautjes moet shoppen…

Hulpsinterklazen

Of dit ook in Nederland gaat gebeuren? Die kans is best groot, zoveel verschillen we niet van de Belgen. Daarom denk ik dat Sinterklaas dit jaar ons hulp goed kan gebruiken. Gelukkig is er ook online veel leuks te koop, dus ook heel veel potentiële sinterklaascadeautjes. Zelfs voor een prikkie. Karin ging voor ons op zoek en stortte zich volledig op het speelgoedboek wat ze in haar brievenbus had gevonden. Ze kreeg direct flashbacks uit haar kindertijd, waarbij ze haar hart verloor aan barbies, poppenhuizen en winkeltjes. Ze kreeg echter van ons één restrictie, ze mocht alleen maar op zoek naar sinterklaascadeautjes onder de tien euro! Want als Sinterklaas die schoenen niet zelf mag of kan vullen, moeten we hem toch een beetje helpen. Gelukkig kent Nederland en België heel, heeeeel, heeeeeeeel veel hulpsinterklazen. Dus die schoenen gaan gewoon worden gevuld! We helpen hem gewoon een handje. Misschien wel met deze sinterklaascadeautjes tips van Karin.

lijn groen oudersenzo
Sinterklaascadeautjes voor een prikkie

Sinterklaascadeautjes onder de tien euro!

Magische stiften

Sinterklaascadeautjes - Magische stiften

Hoe leuk is dat, magische stiften. Er zitten 7 gekleurde stiften in het pakje en een witte stift. Je gaat met de witte stift over 1 van de stiften die je gebruikt hebt en zie daar er ontstaat een nieuwe kleur! Heel verrassend.

De stiften zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

Dikkie Dik – Sinterklaas

Sinterklaascadeautjes - Dikkie Dik

Dikkie Dik, wie kent hem niet! Ik noem mijn kat ook wel eens Dikkie Dik als hij lui nadat hij zijn bakje heeft leeg gegeten op de bank ploft en daar uren blijft liggen. Dikke Dik kennen we allemaal van Sesamstraat. Het is een klein voorleesboekje waarmee je kunt vertellen over Sinterklaas en zijn pieten. Kinderen vinden dat altijd spannend.

Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

L.O.L. Tattoos metallic

Sinterklaascadeautjes - LOL Tattoos metallic

Vroeger kregen we van die plaatjes bij volgens mij de kauwgom die je op je arm kon drukken zodat het net leek alsof je een tattoo had. En dan stoer vertellen dat je een tattoo had, als 8 jarige. Hilarisch als je erbij nadenkt. Maar wel erg leuk. Dit vindt jouw kind vast ook erg leuk!

De tattoos zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot plm. 10 jaar.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

SES my First – Vormen plakken

Sinterklaascadeautjes - Vormen en plakken

Het eerste speelgoed waar je kind, naast knuffels vaak mee te maken krijgt zijn vormen. Bijvoorbeeld een huisje waar je kind dan vormen moet herkennen en uitzoeken om deze in juiste deel van het huisje te drukken. Dit kan ook met plakken, je kind zoekt dan de vorm uit en plakt deze op de juiste plek. Erg leerzaam.

Dit is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

Skippy dance – Spring danstouw

Sinterklaascadeautjes - Skippy dance

Toen ik dit zag stond erbij dat het iets is van vroeger. Toen ik verder klikte op de plaatjes zag ik het! Ja dat kende ik wel. Erg leuk. In combinatie met dansmoves erg leuk. Zo is het gieren en brullen tijdens het dansen. Je gaat er dus met alle spelers in het elastiek staan en doet allerlei bewegingen om er vormen in te krijgen. Hopelijk kun je dan blijven bewegen. Een erg leuk en uitdagend spel.

Dit is geschikt voor de iets grotere kinderen.

Online te koop op Bol.com

lijn smal

Raamstickers van Woezel en Pip

Sinterklaascadeautjes - Raamstickers Woezel en Pip

Wie is er nou niet gek op Woezel en Pip? Niet zo gek dus dat er zoveel van deze schattige hondjes te koop is. Zo ook de raamstickers. Ze kunnen eenvoudig op het raam geplakt worden en ze kunnen er eenvoudig weer af zonder sporen na te laten.

De stickers zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Online te koop op Bol.com

lijn smal

Springtouw 240 cm lang

Sinterklaascadeautjes - Springtouw

Yeah een springtouw! Ook erg leuk, vooral als je je poogt je kinderen een beetje in beweging te krijgen. En vaak gaan pa en ma het ook nog even proberen want tja die willen altijd even voordoen hoe het ook alweer ging. En of dat altijd even handig is?

Niet geschikt voor hele kleine kinderen.

Online te koop op Bol.com

lijn smal

Speelkaarten (set van 2 pakjes)

Sinterklaascadeautjes - Speelkaarten

Voor de wat oudere kinderen een leuke speelkaarten set. Of om alleen mee te spelen zoals patience of jokeren. Er zijn heel veel kaartspelletjes te doen. Te kust en te keur. De speelkaarten set bestaat uit twee pakjes.

Geschikt voor de wat oudere kinderen.

Online te koop bij Bol.com

lijn smal

Zitten er leuke Sinterklaascadeautjes bij?

Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren. Natuurlijk is er nog veel meer te koop, maar als we alle mogelijkheden zouden vermelden zou deze blog veel te lang worden. Houd rekening met levertijden. Je wilt het natuurlijk wel op tijd in huis hebben, want zodra Sinterklaas op TV aankomt, mogen de schoenen worden gezet. Het zou jammer zijn als je het dan nog niet in huis zou hebben. In dit geval kun je het beter een paar dagen te vroeg alvast binnen hebben. Het zijn zulke onzekere tijden.

liefs Marion

Meer informatie

Zo houd je de Sinterklaasstress in de hand!
Willy Woef zet zijn schoentje voor Sinterklaas
Hoe ziet de intocht van Sinterklaas er dit jaar uit?
Sinterklaasavond, zo maken we het gezellig!
Hoe schrijf je een leuk sinterklaasgedicht? 7 tips!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *