L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen

Een paar weken geleden bezorgde de postbode, volkomen onverwacht, een enorme doos. Zo nieuwsgierig als ik was rukte ik direct het papier eraf en binnen no time stond ik oog in oog met deze prachtige Glamper van L.O.L. Surprise. Ik ben dol op de producten van L.O.L. dus ik was absoluut blij verrast. Ik nam me voor om deze zo snel mogelijk te reviewen, want ik popelde om op zoek te gaan naar de verborgen geheimen van deze prachtige kampeerwagen.

En toen ging het mis….

En toen ging het dus mis… Want niet lang na het ontvangst van deze prachtige poppenwagen kwam ik ongelukkig ten val, waardoor ik in korte tijd enorm veel bloed ben verloren (binnenwaartse bloeding) en ik met de “gele taxi” naar het ziekenhuis werd gebracht en daar een paar dagen heb moeten blijven. Gelukkig mocht ik, nog wel gammel door de lage HB-waarde en de hersenschudding, uiteindelijk weer naar huis.

Vanaf de bank zag ik de doos steeds staan en ik had zo’n zin om er mee aan de slag te gaan, maar ik was er gewoon nog niet toe in staat. Tot gisteren! Gisteren had ik eindelijk de energie om de doos uit te pakken. En wat zag alles er fantastisch uit! Het was absoluut het wachten waard, want deze Glamper is prachtig en zit boordevol extra onderdelen!

Wat zit er in de doos?

Dat is eigenlijk teveel om op te noemen en ik vraag me zelfs af of ik alles wel ontdekt heb, want er is zoveel uit te pakken, te openen en uit te schuiven. Je ziet zomaar wat over het hoofd! Natuurlijk zit er een exclusieve pop in met de bijbehorende kleertjes, accessoires en schoentjes. Maar de Glamper bevat zoveel meer! Er zitten maar liefst meer dan 55 verrassingen in verborgen en meer dan 10 plekken voor je pop om in te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan een oplichtend zwembad, catwalk, barbecuepatio, DJ-hokje, kaptafel en slaapgedeelte! En volgens mij vergeet ik er dan ongetwijfeld nog een paar.

lijn groen oudersenzo
L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen

Geschikt voor alle L.O.L.

Natuurlijk is de Glamper geschikt voor al gehele L.O.L. poppen-verzameling! Dat is juist zo leuk, dat alles te combineren is. Er was wel al een poppenhuis, maar nu kan je hele L.O.L. poppenfamilie met elkaar op vakantie! Hoe leuk is dat! En er zijn zoveel pakjes uit te pakken.

De voorkant kun je loskoppelen zodat je ook een afzonderlijke auto kunt krijgen, met een DJ-hokje, werkende koplampen en een claxon! De achterkant van de Glamper kun je volledig uitklappen waardoor je overal goed bij kunt. Laat de poolparty maar beginnen, want met een echte waterbijbaan duik je zo het water in.

Laat de poppen zich uitgebreid mooi maken bij de kaptafel, zodat ze kunnen stralen op de catwalk! En natuurlijk wordt de happening afgesloten met een heerlijke barbecue. Heb je al gezien wat er allemaal voor een lekkers op de gril ligt?

Uitpakken en spelen maar!

Bij de L.O.L. producten ligt een deel van het plezier vaak in het unboxen en uitpakken, maar in dit geval zit echt het grootste plezier in het spelen. Natuurlijk is er ook bij deze Glamper heel veel uit te pakken, maar als dat eenmaal gebeurd is, gaat het speelplezier pas echt beginnen. De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L Surprise!-poppen in alle formaten, dus óók geschikt voor de L.O.L. OMG-poppen! Hiervoor is een speciale stoel en beddengoed!

lijn groen oudersenzo
L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen

Geweldig

Okay, het is natuurlijk geen goedkope aanschaf, maar deze Glamper is absoluut geweldig en staat garant voor heel veel speelplezier. Ongetwijfeld. Je kunt zoveel kanten op met deze wagen. Het is eigenlijk een huis, auto en caravan in één. Persoonlijk vond ik de Glamper zijn geld dubbel en dwars waard!

Specificaties L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen

NaamL.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen
MerkMGA Entertainment
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
EAN0035051562511
liefs Marion

Meer informatie

Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare
Nieuwe L.O.L. Surprise producten!
NaNaNa Surprise Plush Series 1A
LOL Surprise OMG – Top Secret DIVA
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Met dank aan MGA Entertainment.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *