Sterrenbeeld Stier – Het karakter van je kind als Stier

Sterrenbeeld - stier
lijn donker geel oudersenzo
Astrologische naamTaurus
Periode21 april – 22 mei
ElementAarde
TrefwoordStandvastige levenskern
Kwetsbaar lichaamsdeelKeel
PlaneetVenus

Een Stierbaby laat zich liever niet dwingen en dat laat hij duidelijk merken. Jij wilt op tijd weg? Als hij zijn jasje niet wilt aandoen, dan zul je daar een flinke kluif aan hebben. Zijn Wil is groot en zijn methodes deze te tonen, onuitputtelijk. Je zult spierballen moeten kweken om uiteindelijk alles (op tijd) voor elkaar te krijgen.
Maar een Stierkindje is ook enorm lief en gek op knuffelen. Je hart smelt wanneer hij naar je toe komt gedreuteld en je spontaan een kusje vraagt.

Stierenjongetjes zijn stoere jongens, gezond, sterk en krachtig. De stierenmeisjes zijn échte meisjes, dol op hun poppen en pietepeuterig netjes. Ook kunnen ze echte wildebrassen zijn, maar hoe stoer ze ook doen, hun vrouwelijke charmes weten ze te allen tijde te gebruiken zoals dit hún uitkomt. Als snel heeft dit ministiertje alle mannen in haar buurt om haar vingertjes gewonden.

Kleine Stierenpeuters zijn over het algemeen wat verstandiger en bedachtzamer dan andere kinderen. Het zijn evenwichtige kinderen en hun karakter is constant. Sommige stieren kunnen wat verlegen zijn of eenkennig maar ze zullen altijd rustig zijn, vreedzaam en opgewekt. Het kleine stiertje staat ook niet graag in de belangstelling. Laat hem maar lekker in een hoekje spelen, dan voelt hij zich het prettigst.
Het stierepeutertje houdt er niet van om geplaagd te worden.Als hij teveel onder druk komt te staan kan hij driftig worden en koppig. Het enige dat dan nog bij hem werkt is liefde, heel veel liefde.

Stieren zijn gul, hartelijk, vriendelijk, gelijkmatig en bescheiden. Maar wanneer ze worden geprovoceerd, dan kunnen ze hun zelfbeheersing verliezen en in woede uitbarsten. Een stier is romantisch maar geeft zijn hart niet ‘zomaar’. Maar als hij hem geeft, is dat voor altijd en zal hij zijn partner trouw zijn.
Stieren kunnen erg toornig worden. Als een Stier zich genomen voelt, kan hij tot aan het excessieve toe haatdragend zijn. Dan komt een verzoening steeds verder weg te liggen, vergeven is moeilijk, vergeten wordt er nooit. Gelukkig zijn Stieren zelden bij langdurige vetes betrokken, want hun geduld is erg groot.

Andere sterrenbeelden

sterrenbeeld - ram Sterrenbeeld - stier sterrenbeeld - tweeling sterrenbeeld - kreeft
sterrenbeeld - leeuw sterrenbeeld - maagd sterrenbeeld - weegschaal sterrenbeeld - schorpioen
sterrenbeeld - boogschutter sterrenbeeld - steenbok sterrenbeeld - waterman sterrenbeeld - vissen
Liefs Marion

Meer informatie

Het sterrenbeeld van je kindje: Wat zegt dit over zijn karakter?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Zonneklaar van Linda Goodman | ISBN 90 6134 168 X
Astrologie | ISBN 90 6590 127 2
Mind Body & Spirit
Stockfoto: 123rf.com

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *