Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers!

Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers

Deze Ready2Robot is de tegenhanger van de LOL Surpriseballen. Ik zal niet genererend zeggen dat voor jongens deze robots hetzelfde zijn, als de LOL surpriseballen voor meisjes, want er zijn ongetwijfeld heel veel jongens die de LOL surprise ballen ook leuk vinden, net als heel veel meisjes deze Reday2Robot leuk zullen gaan vinden.

Unboxen voor jongens

Het was echter wel wat mijn zoon direct riep toen hij dit pakket zag: ‘Eindelijk unboxen voor de jongens!’ Hij is 14 en trekt zich niks aan van discussies rondom genderneutraal opvoeden. Ik heb hem echter wel zo genderneutraal mogelijk opgevoed (al jaren voordat deze discussie überhaupt ontstond) en er altijd op gewezen dat hij zijn eigen koers moest varen, wat anderen daar ook van zouden vinden. Mensen vinden toch altijd wel iets, dus daar moet je zeker niet naar luisteren. Ik vind het belangrijk dat hij vooral zichzelf zou blijven. Of hij nou met poppen speelt, met auto’s, met een poppenhuis of pakhuis, doe vooral wat je leuk vindt. Ik ben daar best behoorlijk goed in geslaagd. Misschien wel iets te goed, want Rocco trekt zich op dit moment van niemand iets aan.

Hij kon niet wachten

Hij reageerde echter wel direct enthousiast op dit pakket en kan niet wachten om het open te maken. Maar hij moet netjes wachten totdat ik tijd heb om alles gelijk te fotograferen. En dat moment was gisterenavond. Ik hoefde hem zomaar slechts één keer te roepen en hij kwam direct aanrennen. Zoveel zin had hij erin. Meestal is dit wel anders als hij net met een spelletje bezig is. Eigenlijk vond ik het wel prettig om het unboxen samen met hem te doen, want eerlijk gezegd had ik geen idee wat ik kon verwachten van deze Ready2Robot. Gelukkig wist Rocco mij er van alles over te vertellen.

lijn groen oudersenzo
Ready2Robot Bot Blasters

Bouw je ultieme vechtmachine

Ik vind het moeilijk om het niet te zeggen, dus ik ga het gewoon wel zeggen. Deze Ready2Robot wordt ongetwijfeld de unbox-verzamel-passie voor jongens. En het is cool, vet, gaaf, of samengevat ‘de bom’ voor unboxers die niet van schattige poppetjes houden, maar wel dol zijn op uitpakken, slijm en sensationele robotgevechten. Met deze verzamelreeks ga je namelijk je eigen robots maken, mixen en matchen. Je kunt met vrienden strijden in een robotgevecht in de Fightanium Arena.

Er zijn heel wat robots om te verzamelen en met alle verschillende onderdelen kun je uiteindelijk je ultieme vechtmachine samenstellen en naar de overwinning knallen! Want dan is er echt niemand meer die jouw robot kan verslaan.

Onderdelen zeggen mij niks

Als ik begin uit te pakken, word ik gelijk enthousiast. Ik hou van unboxen, ik vind het leuk om steeds wat tegen te komen en uit te pakken. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat de onderdelen die ik tijdens het uitpakken tegenkom, mij nog niks zeggen. Ik heb echt geen idee wat ik aan het uitpakken ben. Rocco daarentegen roept gelijk: ‘Oh, dat is een rupsvoet’, of ‘Yes, dat is een arm!’. Ik heb geen idee, mij zegt het nog niet zoveel. Pas als ik alle onderdelen heb uitgepakt en Rocco ze in elkaar heeft gezet, zie ik wat het is geworden. Een super vette robot! Zijn bestuurder moet ik uit een bakje met glibberige snotslijm vissen. Ik corrigeer: gruwelijke plakkerige snotslijm. Ieuw. Maar slijm is hot en welk kind houdt er nou niet van deze plakkerige glibberigheid. Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik het eigenlijk ook best leuk vind.

Verschillende uitvoeringen

De Ready2Robot is er in verschillende uitvoeringen. Dit is de luxe uitvoering. In dit pakket vind je de Ready2Robotverrassingscapsule, maar je krijgt er ook een extra wapen bij. De set is inclusief 5 accessoires. Daarnaast is er ook een ready2Robot Single versie en deze is iets goedkoper. De single is verkrijgbaar voor 11,99 euro.

Leuk!

Ik ben enthousiast want nu is er eindelijk ook een leuke unboxing-verzameling voor diegene die niet van bling bling poppetjes houdt. Het is een stoer pakket met het ultieme unboxingplezier en dan ook nog eens met een slijmerig slot. Wie wil dat nou niet? Zeker weten dat kids hier blij van gaan worden. Zelfs als de kinderen niet meer zo heel piep zijn. Rocco (14) vond het in ieder geval nog steeds heel erg leuk. En stiekem, vind ik juist dát weer leuk.

Specificaties Ready2Robot Bot Blasters

NaamReady2Robot Bot Blasters
MerkReady2Robot
Prijs17,95 euro
EAN0035051553960
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel
FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop
Vlekkeloze creativiteit met Crayola
Crate creatures surprise Pudge

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Met dank aan Ready2Robot

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *