LOL Surprise pets ballen, unboxen, spelen en verzamelen!

LOL Surprise pets ballen

LOL Surprise blijft met nieuwe leuke producten komen! Onlangs bespraken we al de Bruisfabriek en nu zijn er weer nieuwe ballen, namelijk de LOL Surprise pets ballen! En ik heb al in de wandelgangen horen fluisteren, dat er ook confettiballen gaan komen, maar daarover binnenkort meer. Nu zijn de petsballen aan de beurt! Vorige keer heb je kunnen zien dat we LOL Surprise nep ballen hebben uitgepakt en hoe teleurstellend dit was. Dit keer weten we zeker dat we de echte ballen hebben die we gaan uitpakken en ik kan je verzekeren: daar zit niks teleurstellends aan!

LOL Surprise pets

De pets ballen zijn een beetje anders dan de vorige ballen. In deze ballen vind je namelijk niet alleen een allerschattigst huisdiertje, je krijgt er ook een zandbak bij! In de zandbak zit een extra verrassing verstopt die uitgegraven moet worden. Als je dat eenmaal hebt gedaan, houd je een leuk bakje met magisch zand over, waar je uiteraard ook weer mee kunt spelen.

Uitverkocht

De LOL Surprise ballen zijn zo populair dat ze na de feestdagen overal waren uitverkocht. Vorige week stapte ik nog een winkel in om er naar te vragen en nog steeds waren er geen nieuwe ballen te koop. Deze twee ballen kreeg ik gelukkig toegestuurd, zodat ik er toch mee aan de slag kon. Maar het feit dat ze niet te verkrijgen waren, zegt natuurlijk wel iets over de populariteit! Maar de combinatie van sparen en uitpakken is natuurlijk ook hartstikke leuk.

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise pets ballen

Wat kun je verwachten in de LOL Surprise pets?

Je kunt jouw huidige collectie L.O.L. Surprise-poppetjes combineren met een diertje om de familie compleet te maken. Je hebt kans om konijntjes, katjes, puppy’s of ultra-zeldzame hamsters te vinden, er zijn maar liefst 35 verschillende diertjes! Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, daarin zit namelijk een verrassing verstopt! Je zult nog meer ontdekken over je nieuwe huisdiertje door het de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing!

De ballen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Bekijk het filmpje

lijn groen oudersenzo
lijn groen oudersenzo

Specificaties LOL Surprise pets ballen

TitelLOL Surprise pets ballen
MerkMGA Entertainment
EAN8718375537886
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

LOL Surprise Pearl Surprise
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?
Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *