Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise

Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise

Als ik het vrolijke roze doosje openmaak, wat de postbode net heeft bezorgd, word ik direct blij! Ik zie namelijk twee nieuwe L.O.L.-verrassingen mij toelachen! Dit keer zijn het geen ballen, maar capsules. Een klein beetje weet ik al wat ik kan verwachten, want tijdens de jurydag van de Speelgoed van het jaar verkiezing, heb ik er al eentje open gemaakt. Die kans liet ik mij niet ontgaan… maar ja, die ervaring vertelt natuurlijk niks over alle geheimen die ik in mijn eigen ‘wrap’ ga ontdekken!

Thema: Topsecret

Dat uitpakken wordt een heel bijzondere missie, een Topsecret missie, vol verborgen codes. Die codes kun je niet zomaar lezen, om die codes te kunnen lezen heb je een rood vergrootglas nodig. Gelukkig vind je die onder de eerste laag. Na het vergrootglas, volgen er nog maar liefst 14 andere verrassingen! Misschien leuk te weten dat deze L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps zijn genomineerd tot Speelgoed van het jaar 2018. Als je het daar mee eens bent, kun je de komende tijd hier je stem uitbrengen!

Ontgrendel de capsule

Als je verschillende lagen eraf hebt gehaald houd je de capsule over. Het is de bedoeling dat je de codes ontrafelt om alle klepjes open te krijgen. Dit doe je met de hulp van het rode vergrootglas. Niet alle codes zijn bruikbaar die je kunt vinden, dus het is een beetje een speurtocht en kwestie van proberen totdat alle klepjes open zijn en alle zakjes eruit gehaald zijn. In de koker kun je natuurlijk nu geheime briefjes opbergen… Als je namelijk de vergrendeling er weer opdoet, wordt het natuurlijk wel heel lastig om de code te kraken, zonder aanwijzingen. Nieuwsgierige ogen kunnen dan niet meer bij je geheime briefjes komen.

lijn groen oudersenzo
L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

De capsule

De capsule tover je met de draagband om in een draagbare tas. Zowel in de capsule als bovenop, zijn uitsparingen voor de poppenvoetjes, zodat je hem ook prima kunt gebruiken als poppenstandaard. Multifunctioneel dus!

Specificaties L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps

NaamL.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps
MerkMGA Entertainment
EAN0035051552055
liefs Marion

Meer informatie

Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Glamper van L.O.L. Surprise
LOL Surprise OMG – Top Secret DIVA
Nieuwe L.O.L. Surprise producten!
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Party PopTeenies, een feest om uit te pakken!
De geschiedenis van de Teddybeer

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *