Crate creatures surprise-Pudge

Crate creatures surprise Pudge

Als ik dit krat (of is het een gevangenis?) zie met dat enorme slot er omheen, moet ik gelijk lachen. Deze Pudge heeft mijn aandacht. Gelukkig blijkt het slot eenvoudig open te gaan met de bijgeleverde ‘koevoet’. Het gebruik van koevoet in plaats van een sleutel, begint al lekker fout en ik hou van fout.

Lachspieren

Als Crate creatures surprise-Pudge uit zijn tralies is ontsnapt en ik de schakelaar op zijn rug heb omgezet (batterijen waren blijkbaar al in zijn body gestopt, fijn) begint hij direct met vieze geluiden maken. Het klinkt als boeren en scheten, of dit daadwerkelijk ook zo is, durf ik niet te zeggen. Het werkt echter wel direct op mijn lachspieren. Wat is hij grappig!! Ik weet één ding zeker, deze Pudge is en blijft van mij! De scheve blikken van de mannen om mij heen, negeer ik gewoon. Ze blijken allemaal voor Pudge te vallen, maar dit keer hebben ze pech. Ik vind deze echt té leuk!!

lijn groen oudersenzo
Crate creatures surprise Pudge

Aan zijn tong trekken

Als je hem aan zijn tong trekt (en die hangt daar echt wel uitnodigend) gaat hij allemaal rare geluiden maken. Je kunt het omschrijven als ‘vieze geluiden’ of ‘ondefinieerbare geluiden’. Maar dit monster kan meer. Je kunt op zijn hoorn drukken en dan gaan ze ogen alle kanten op. Ze gaan zelfs licht geven en als je hem een stukje van zijn pizza geeft, gaat hij deze smakkend opeten.

Brult van het lachen

Het is een vrolijk monster dat brult van het lachen als hij ondersteboven wordt gehouden of wordt omgestoten. Hij heeft meer dan 45 schepselgeluiden en effecten en ik weet zeker dat jij er net zo verliefd op wordt als ik.

I love it!

Ik hou van dit soort monsters! Ze zijn zo heerlijk fout dat ze vanzelf weer goed zijn! Dit is Pudge maar er zijn meer leuke monsters, zoals Sizzle! Die ziet er net zo vet uit!

lijn groen oudersenzo
Crate creatures surprise Pudge

Specificaties Crate creatures surprise-Pudge

NaamCrate creatures surprise-Pudge
MerkMGA Entertainment
EAN0035051549239
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!
Vlekkeloze creativiteit met Crayola
Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers
Poopsie Slime Surprise Unicorn, hoe schattig is ze!
Crate creatures surprise Pudge
Hatchimals HatchiBabies – Welkom lieve, schattige Hatchimal!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Crate creatures surprise Pudge

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *