LOL Surprise confetti ballen, een feest om uit te pakken!

LOL Surprise confetti ballen

In de vorige review van de LOL Surpriseballen, waarin we de ballen uitpakten met schattige huisdiertjes, hebben we de komst van deze confettiballen al even genoemd. En hier zijn ze dan! We hebben er maar liefst vier en dit keer gaan we er twee uitpakken. Dit is ook voor mij de eerste keer dat ik aan de slag ga met de confettiballen en ik had er enorm veel zin in! Vond het ook spannend, want ik had gehoord dat deze ballen met een knal en confetti de poppetjes naar buiten laten springen. Dat klinkt heel feestelijk maar ook een beetje spannend.

Derde serie alweer

Deze LOL Surprise confetti ballen zijn alweer de derde serie in de LOL Surprise-poppen reeks! Dat zegt ook wel iets over de populariteit van deze ballen. Ik ben heel erg benieuwd hoelang deze hype blijft bestaan, maar zoals het er nu naar uit ziet, is het einde nog niet in zicht en zullen er nog heel wat ballen uitgepakt gaan worden! Leuk!

Moeilijk compleet te krijgen

Alleen is de verzameling – met zoveel diversiteit – bijna niet meer compleet te krijgen. Er zijn zoveel verschillende poppetjes dat het wel een heel kostbare kwestie gaat worden, als je alle poppetjes uit de verschillende series bij elkaar wilt verzamelen. Misschien is het daarom maar beter om dat idee te skippen en gewoon te genieten van de schattige poppetjes die je wel bij elkaar kunt verzamelen.
En schattig zijn ze ook deze serie weer. Of beter gezegd: stoer en schattig, want er zitten ook echt een paar stoere rockschiks bij!

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise confetti ballen

Verrassingsfeestje

Iedere bal is een verrassingsfeestje op zich. Er valt van alles in te ontdekken zoals: plaktatoo, stickervelletje, rebus, het overzicht, schoentjes/laarsjes, kleding, accessoire, drinkbeker en natuurlijk het poppetje zelf. Als je alles uit de bal hebt gehaald, trek je aan het lint en komen de laatste verrassingen naar buiten. Met een hand vrolijke confetti! Alleen dat is al een feestje op zich.

Steeds leuker

Ik merk aan mijzelf dat ik de ballen eigenlijk steeds leuker begin te vinden. Vooral de mooie details spreken mij aan. Natuurlijk is het veel geld voor een klein poppetje, maar de poppetjes zijn wel erg mooi uitgevoerd met fraaie details. Daarbij maken de spanning en het verrassingselement de poppetjes natuurlijk nog leuker! Ik verheug me er nu al op om ook de laatste twee ballen uit te pakken. Ik ben benieuwd welke dames ik daar in ga vinden!
De knal valt gelukkig erg mee. Feestelijk is het zeker maar kinderen hoeven er niet bang van te worden.

lijn groen oudersenzo
xxx

Bekijk het filmpje

Natuurlijk heb ik ook hier weer een kort filmpje van gemaakt. Vind je het filmpje leuk? Druk dan op de blauwe duim!

Specificaties LOL Surprise confetti ballen

TitelLOL Surprise confetti ballen
MerkMGA Entertainment
EAN0035051551522
liefs Marion

Meer informatie

Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise
LOL Surprise Pearl Surprise
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?
Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *