Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

Zodra ik deze puzzel heb uitgepakt, hoor ik Leo direct roepen: “Oh, die is voor mij!” Het verbaast me niet eens, want Leo houdt van puzzelen én hij houdt van mooie auto’s. Die twee komen samen in deze geweldige Porsch puzzel.

De puzzel heeft 108 stukjes. Dat lijkt niet veel maar je bouwt 3D en dat gaat toch even een beetje anders dan bij een gewone platte puzzel. Het vergt vooral veel geduld. De Porsch die gebouwd moet worden is een klassieker en stamt uit mijn geboortejaar 1967. Hij was destijds gemaakt voor de racesport.

Eigenlijk zou ik hem gewoon voor mijzelf moeten houden (gezien het overeenkomstige geboortejaar), maar dat doe ik niet. Leo mag hem gaan bouwen. Ik heb eerlijk gezegd toch niet zoveel geduld en als ik Leo er blij mee kan maken, dan doe ik dat graag.

Genummerde puzzelstukjes

De puzzelstukjes zijn genummerd en gemaakt van stevige kunststof. Ze zijn individueel gevormd, deels knikbaar en ze passen perfect in elkaar. Gelukkig blijven ze goed aan elkaar zitten en heb je verder geen lijm nodig. De koplampen erin plaatsen is nog wel een dingetje. Meerdere keren vallen ze er doorheen, maar ook dat blijkt uiteindelijk goed te gaan.
Fantastisch toch? Aanvullende accessoires inclusief draaibare wielen zorgen voor de final touch. Het vergt een behoorlijke precisie om het allemaal in elkaar te krijgen, maar als het dan uiteindelijk is gelukt, heb je er een prachtige Porsch bij. Jammer dat je er niet zelf in kunt gaan rijden.

lijn groen oudersenzo
Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

Ravensburger

Dit is zeker niet de eerste 3D puzzel van Ravensburger. Al eerder maakten wij hier de Big Ben, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de bekende Volkswagen bus of een American Style sneaker. Deze autopuzzel is geschikt vanaf 10 jaar tot… nou ja, kijk maar naar Leo. Hij is inmiddels over de 70 en zit vol enthousiasme te puzzelen. Gaaf toch?!

Specificaties Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel

NaamRavensburger Porsch 911R-3D puzzel
MerkRavensburger
ISBN4005556125289
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Boxer interactieve robot
Yellies Bo Dangles – Interactieve spin
K’nex – Kid K’nex Safari Mates
FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop
Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!
Vlekkeloze creativiteit met Crayola
Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *