De schattige “Swim to me puppy” kan lopen én zwemmen!

Little Tikes Swim to me puppy

Dit keer bespreken we geen plassende pup maar een zwemmende pup, namelijk de Swim to me puppy van Little Tikes. Kan de pup echt zwemmen? Ja! Wij hebben hem voor je in bad gestopt en we kunnen met zekerheid zeggen, dat de pup écht kan zwemmen. Maar deze pup kan meer… hij kan namelijk niet alleen zwemmen, hij kan ook prima lopen! Je kunt dus zowel binnen als buiten met de pup spelen. En ziet hij er niet super schattig uit! Vooral met die eigenwijze bril op zijn neus. Daar smelt je toch van!

Wat kan de Swim to me puppy?

Dit schattige zwerfhondje kan zowel lopen als zwemmen, maar hij wil vooral heel graag dat jij hem adopteert! En daarvoor zit een speciaal kaartje in de doos, zijn adoptiebewijs. De puppy wordt geleverd met een vette blauwe zwembril, zijn adoptiebewijs en een zwart riempje. Wat ontbreekt zijn helaas de batterijen (drie stuks AAA 1,5V) die je echt nodig hebt om de pup in beweging te krijgen.

lijn groen oudersenzo
De schattige "Swim to me puppy" kan lopen én zwemmen!

Uitgetest

Wij hebben de Swim to me puppy uitgetest want wij wilden natuurlijk weten of de pup echt kon zwemmen. Dus lieten we het bad vol lopen, stopten drie batterijen in zijn body en schroefden (kruiskopje) zijn buikje weer dicht. Vervolgens drukten we op de rode knop in zijn hals en lieten hem los in het water. En… ja wel, de pup vond het heerlijk in het water. Hij spartelde alle kanten op. Zelfs onze kat kwam even poolshoogte nemen of het allemaal weg goed ging in het bad…

Met deze Swim to me puppy heeft je kindje er een heel lief, grappig vriendje bij!

Specificaties Swim to me puppy

TitelSwim to me puppy
MerkLittle Tikes
EAN0050743643521
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Lalaloopsy glittert je vol glamour tegemoet!
Disney Princess Belle en het Beest Deluxe
Trolls haar in de lucht Poppy

Bronvermelding

Tekst, video & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *