LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?

LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?

Het is alweer meer dan een maand geleden dat we de eerste twee confetti ballen hebben uitgepakt. Er lagen er echter nog steeds twee te wachten. Na een maand geduld te hebben gehad, werd het dus hoog tijd. Vooral omdat ik het uitpakken van deze ballen, een meer dan leuk klusje vind!

Derde serie

Deze LOL Surprise confetti ballen zijn alweer de derde serie in de LOL Surprise-poppen reeks! Dat zegt ook wel iets over de populariteit van deze ballen. Ik ben heel erg benieuwd hoelang deze hype blijft bestaan, maar zoals het er nu naar uit ziet, is het einde nog niet in zicht en zullen er nog heel wat ballen uitgepakt gaan worden! Leuk! Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen! Maar voor ik op de zaken vooruit loop, heb ik eerst nog deze twee ballen om uit te pakken!

Leuk

Ook dit keer was het uit pakken weer een feestje! De poppetjes zien er zo verschrikkelijk lief en schattig uit! Fijn dat het weer twee verschillenden zijn! Er is immers altijd een kans dat je een dubbele treft. Gelukkig zijn die altijd weer te ruilen met een vriendje of vriendinnetje of op Marktplaats. Alles ziet er weer netjes verzorgd uit! Leuk!! Ik krijg bijna zin om een groot poppenhuis te gaan bouwen voor de kleine dames…

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?

Specificaties LOL Surprise confetti ballen

TitelLOL Surprise confetti ballen
MerkMGA Entertainment
EAN0035051551522
liefs Marion

Meer informatie

L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise
LOL Surprise Pearl Surprise

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *