Glam Goo Deluxe Pack

Glam Goo Deluxe Pack

Een paar dagen geleden bespraken we al een product van Glam Goo, namelijk het confetti-pack. Vandaag ben ik aan de slag gegaan met het Deluxe-pack. In dit pakket vind je een grotere bak slijm, nog meer bling-bling glitters, twee kleurstoffen en een prachtige, glamorous opbergdoos. Het ziet er prachtig en goed verzorgd uit.

Wie slijmt er nu niet?

Dat slijm populair is, hoef ik niet meer te zeggen, dat moge duidelijk zijn. Je hoeft maar om je heen te kijken of op social media. Met name Youtube is omgetoverd tot een soort oase vol slijminspiratie. MGA Entertainment speelt daar goed op in met de Glam Goo-lijn. Met dit pakket kun je nog meer fabulous slijm maken en bewaren in een coole tas in de vorm van een parfumfles! Zo heb je altijd je favoriete slijm dicht bij je! De ‘fles’ geeft ruimte aan 9 verschillende slijmcreaties.

Wat zit er allemaal in de doos?

Als je de doos eenmaal open hebt, springt direct de prachtige, spectaculaire, bling-bling opberg-parfumfleshouder in het oog. Verder vind ik in de doos: een roze bak met slijm, 3 flesjes met glimmende versiersels, roze en blauwe kleurstof, een ring(houder), een klein flesje met een soort olieachtige substantie en een ieniemienie schepje om de kleurstoffen uit de bakjes te scheppen.

lijn groen oudersenzo
Glam Goo Deluxe Pack

Compleet

Met al deze spullen ben je dus helemaal compleet om je eigen slijm te versieren, op diverse manieren en in verschillende kleuren. Dat is natuurlijk hartstikke leuk en vooral als je zelf niet zo bedreven bent in het maken van slijm – zoals ik – dan is zo’n kant-en-klaar-pakket natuurlijk heel fijn. De gebruikte namen als Unicorn Tears, Daydreams of Cloud Crunch spreken tot de verbeelding en het heeft weinig uitleg nodig hoe het pakket gebruikt kan worden.

Mijn mening

Het pakket is helemaal compleet en ziet er goed verzorgd uit. Als ik het slijm uit de verpakking haal, valt me op dat het in eerste instantie nog erg kleverig is. Al mijn vingers plakken aan elkaar en ik krijg het maar moeilijk van mijn vingers af. Als ik het echter een tijdje aan het doorkneden ben, verandert de kleverige massa al snel in mooi, bruikbaar slijm.

De verschillende versiersels zijn erg mooi en uitnodigend om te gebruiken. Je krijgt er direct zin in om ermee aan de slag te gaan. Leuk om de ‘parfumtas’ te voorzien van verschillende soorten slijmerige creaties.

lijn groen oudersenzo
Glam Goo Deluxe Pack

Uitgedroogd

Het pakket ziet er mooi en verzorgd uit, echter wanneer ik de volgende dag opnieuw het (gekleurde) slijm wil gebruiken, merk ik dat het al stugger is geworden. Het droogt dus, ook in de bewaardoos, rap uit waardoor het slijm al snel niet echt meer bruikbaar is. Dat is jammer, want dit pakket heeft een behoorlijk prijskaartje.
In het pakket zit ook een flesje met een soort olieachtige substantie. Je kunt een paar druppels toevoegen aan het uitgedroogde slijm en dan komt er weer een klein beetje rek in, echter zo heerlijk als het in eerste instantie aanvoelde, dat gevoel krijg ik niet meer terug en dat is echt heel jammer.

Bekijk het filmpje

Natuurlijk heb ik ook hier weer een kort filmpje van gemaakt. Vind je het filmpje leuk? Druk dan op de blauwe duim!

Specificaties Glam Goo Deluxe Pack

TitelGlam Goo Deluxe Pack
MerkMGA Entertainment
EAN0035051549604
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Hatchimals Colleggtibles
Soft ’n slo Squishies
Kid K’nex – Ocean Pals

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *