FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop

FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop

In dit huis zijn we nogal Star Wars-minded. Zo hebben we bijvoorbeeld alle Star Wars films in huis, zijn we direct in de bioscoop te vinden nadat een nieuwe Star Wars film in première is gegaan en staat Rocco zijn kamer vol met Star Wars producten. Van met LEGO gebouwde vliegende objecten tot lightsabers. Als ik op de persdag van Hasbro kennis maak met Chewie, ben ik direct verkocht. Het is liefde op het eerste gezicht tussen Chewbacca en mij. In ieder geval van mijn kant.

Heerlijke haarbal

Dat ik niet de enige ben die voor de charmes valt van deze heerlijke haarbal, blijkt uit de reacties van de mannen in dit huis, zodra ik hem uit zijn verpakking haal. Ik hoor zo’n beetje in koor enthousiast geschreeuw: ‘Die is voor mij!’. Nou mannen, jullie kunnen de hoelehoep gaan dansen, want Chewie is – en vooral blijft!! – van mij! Ik trek een symbolische lange neus naar de mannen en koester Chewie nog eens extra aan mijn hart.

Wie is Chewbacca?

Als je één of meerdere Star Wars films hebt gezien, dan ben je natuurlijk bekend met Chewbacca. Hij is namelijk de beroemde trouwe vriend én copiloot van Han Solo. Het feit dat hij in iedere film te zien is, zegt iets over zijn populariteit. Chewie mag gewoon niet in de film ontbreken en daarom mag hij ook gewoon niet in de Star Wars verzameling ontbreken! Deze komt overigens niet op de kamer van Rocco te staan, maar deze krijgt een plekje in de huiskamer, zodat iedereen van hem kan genieten.

lijn groen oudersenzo
FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop

Interactief

Wat deze Chewie extra leuk maakt is het feit dat hij interactief is. Hij maakt meer dan 100 combinaties van geluiden en bewegingen en vooral die combinatie doet je hart smelten. Hij antwoordt in Wookiee-taal (duh!) en reageert wanneer hij beweegt en soms doet hij behoorlijk onverwachte dingen.
Fijn trouwens dat de batterijen gelijk zijn meegeleverd, zodat Chewie gelijk tot leven komt als je hem uit de doos hebt gehaald.

Productspecificaties

Deze interactieve pop is 40 cm, gemaakt van pluche en gebruikt 4x AA batterijen. Zoals ik net al schreef, de eerste 4 batterijen worden meegeleverd en zitten al in de pop als je hem koopt.
Wat me wel opvalt is de gel die gebruikt is voor zijn vacht. Ik vraag me af waarom hiervoor is gekozen, je kunt hierdoor een beetje lastig je vingers door zijn vacht laten glijden. Ik merk dat ik direct de neiging heb om een kam te pakken en Chewie hiervan te verlossen. Waarschijnlijk is dit gebruik om zijn haartjes in de bekende ‘Chewiestyle’ te krijgen, maar persoonlijk vind ik het een beetje jammer. Ik had graag met mijn vingers door zijn haren gewoeld. Vind jij hem ook niet woest aantrekkelijk?

lijn groen oudersenzo
FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop

Prijs

De prijs is best pittig, maar dat geldt voor meer interactief speelgoed. Daarbij zijn alle merchandiseproducten van Star Wars stevig geprijsd. De pop is bedoeld voor oudere kinderen (10 – 12 jaar) – dus niet voor nog slopende peuterhandjes – maar ik denk dat ook veel volwassen Star Warsfans deze pop graag willen hebben. Al was het maar voor de verzameling. De pop is absoluut mooi uitgevoerd en ziet er prachtig uit. Hier heeft hij een mooi plekje in de huiskamer gekregen en ik merk nu al dat hij zeer regelmatig even wordt opgepakt. Niet alleen door één van de gezinsleden maar ook door visite. Op een of andere manier moet iedereen gewoon even met hen knuffelen.

Op een nieuwe Star Wars film moeten we nog even wachten, want die staat pas gepland voor december 2019, maar met deze geweldige interactie pop kom je wel alvast in de stemming!

Specificaties FurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop

NaamFurReal Star Wars Chewbacca – Interactieve pop
MerkHasbro
EAN5010993510429
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Baby Alive – Plas en Dans baby
Ravensburger Porsch 911R-3D puzzel
Speelgoed van het jaar 2018: Wie heeft er gewonnen?
Crayola Washimals: Boen ze maar weer goed schoon!
Vlekkeloze creativiteit met Crayola
Ready2Robot Bot Blasters voor stoere unboxers

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *