Twee LOL Surprise nep ballen: goedkoop is duurkoop

Twee LOL Surprise nep ballen: goedkoop is duurkoop

LOL Surprise is enorm populair bij kinderen. Dat is niet voor niets, want het is ook heel erg leuk. Het sparen van de verschillende poppetjes en dieren, die er allemaal super cute uitzien, maar vergeet ook niet de spanning van het uitpakken. De LOL Surprise ballen zijn niet alleen leuk om zelf uit te pakken, maar ook om te kijken hoe anderen dit doen. LOL Surprise is dus hot. Heel hot. Zo hot dat er geen enkele bal meer te krijgen was. Althans niet in Nederland.

AliExpress

En wat doe je dan als je tóch een filmpje met de LOL Surprise ballen wilt maken? Precies, dan ga je gewoon op zoek naar ballen in het buitenland. En die vond ik. Bij AliExpress, een Chinese website. Ze waren daar niet alleen nog op voorraad, ze waren daar ook nog eens voor de helft goedkoper! Dus bestelde ik daar een aantal verschillende LOL Surpriseballen. Leuk! Ik verheugde mij op het uitpakken. Echter tijdens het uitpakken kwam ik van een koude kermis thuis…

Nep

Die ballen uit China zijn hartstikke nep. Fake. Niks. Surrogaat. Van de buitenkant lijken ze net echt. Het verschil is nauwelijks te ontdekken. Behoudens het gewicht. De echte ballen zijn wat zwaarder, in ieder geval de Pets ballen. Hoe dit komt? Daar kom je vanzelf achter wanneer je de ballen uitpakt. In de ballen die ik vandaag uitpak, de ‘pets ballen’ zit namelijk geen magic zand, zoals bij de originele ballen! Het staat wel op de verpakking dat het erin moet zitten, maar het zit er gewoon niet in. Dat is natuurlijk wel een tegenvaller en ik kan mij voorstellen dat dit voor kinderen nog veel erger is. Wat een teleurstelling! Je vriendjes en vriendinnetjes hebben allemaal goed gevulde ballen en dan kom jij er maar bekaaid vanaf met je Surprisebal uit China.

lijn groen oudersenzo
Twee LOL Surprise nep ballen: goedkoop is duurkoop

Goedkoop is duurkoop

Zo blijkt maar weer dat ‘goedkoop’ in dit geval ‘duurkoop’ is. De ballen kosten 5 euro per stuk, maar ze geven een veelvoud aan teleurstelling. De komende weken ga ik alle ballen uitpakken om te kijken wat er nog meer in die goedkope ballen zit. Vooral om iedereen te waarschuwen: ‘Doe het niet’. Als je de ballen te duur vindt, spaar dan liever net zo lang totdat je een echte kunt kopen. Leg desnoods iedere week een euro weg, maar koop deze shit niet. Het is echt zonde van je geld.

Binnenkort de echte

Binnenkort gaan we wel twee originele ballen testen, dan kun je zelf ook goed het verschil zien.

Bekijk het filmpje

lijn groen oudersenzo
lijn groen oudersenzo
liefs Marion

Meer informatie

LOL Surprise Pearl Surprise
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?
Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress
LOL Surprise pets ballen, unboxen, spelen en verzamelen!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *