LOL Surprise OMG Top Secret – Diva

LOL Surprise OMG - Top Secret DIVA

Aan deze LOL Surprise OMG zit niks kleins of petieterigs meer! Deze Diva is een volwaardige (prachtige) speelpop die weet hoe ze moet stralen. Ze is hot, ze is sexy, ze is hip en de wereld ligt aan haar poppenvoetjes. Ze is er helemaal klaar voor het podium te bespringen en de spotlights op haar te laten richten. Maar laten we even bij het begin, beginnen…

Cadeau met roze strik…

Op een ‘zomaar-dag’ belt de postbode aan met een groot pak. Als ik het saaie karton eraf heb gehaald, houd ik een mooie cadeauverpakking over. Met roze strik. De cadeauverpakking verraadt al een beetje wat ik in de doos kan verwachten, want met grote letters lees ik: “LOL Surprise OMG”. Stiekem word ik daar nóg enthousiaster en nieuwsgieriger van, want ik word altijd blij van L.O.L. Surprise. Het laat mij weer even een klein meisje zijn, die vol verwachting alles gaat uitpakken.

LOL Surprise OMG

Nog niet eerder had ik van deze OMG-lijn gehoord, maar blijkbaar is dit de nieuwe lijn van L.O.L. Surprise. De stijl is übercool en ze zijn absoluut anders dan alle poppetjes en huisdieren hiervoor. Met één overeenkomst, ze zijn net zo fraai uitgevoerd. In dit pakket zitten 20 verrassingen om uit te pakken en op dit moment zijn er maar liefst vier verschillende poppen. De Diva die wij hebben wil de microfoon pakken om op het podium te gaan staan om daar te zingen en dansen. Aan haar blitse outfit zal het niet liggen…

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise OMG - Top Secret DIVA

Prachtig haar

Het haar is prachtig en kan goed worden geborsteld met de roze bijgeleverde borstel. Ze is de grote zus van de favoriete L.O.L. Surprise!-personage Diva en en biedt een compleet unieke uitpakervaring. Door het pakket open te schuiven, ontdek je allerlei verrassingen, zoals haar outfit. Alles zit fraai verpakt, blijkbaar weet zij waar ze moet shoppen! De schoenendoos en kledingzakken verraden dat ze alleen in de duurdere boetieks haar kleding bij elkaar shopt! Dat zijn duidelijk geen C&A-tjes of HEMA-tjes.

Waanzinnige mode

Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen waar Lady Diva chilt en wacht tot ze haar waanzinnige kleding aan mag trekken voor een oogverblindende performance. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De kleedkamer wordt een herbruikbare speelset waarin Lady Diva kan laten zien hoe modieus ze is. Heb je meerdere poppen? Dan kunnen ze elkaars kleding lenen, want dat gaat zeker passen!

Social media

De poppen zijn in allerlei posities neer te zetten, omdat alles kan bewegen. De flexibiliteit en coole looks maken de pop perfect geschikt te fotograferen voor social media. Wil je dochter een instamgramaccount? Dan kan dat prima met deze pop! Ze hoeft dan geen foto’s van haar zelf te plaatsen, maar kan beginnen met het plaatsen van foto’s van deze pop! Spelenderwijs leert ze dan op een veilige manier om te gaan met social media. De meegeleverde standaard kan worden gebruikt om de pop goed te laten staan tijdens het fotograferen.

Uitpakken

LOL Surprise OMG - Top Secret DIVA

Inhoud

Elke LOL Surprise OMG-verpakking bevat de volgende onderdelen:

Fashion pop
Schoenendoos met schoenen (of laarzen)
Hoedendoos met accessoires (sieraden)
Kledingzakken met kleding
Haarborstel
Poppenstandaard
De doos is herbruikbaar als speelset (o.a. kleedhok met passpiegel)
Boekje over karakter pop

Mooi afgewerkt

De poppen zijn prachtig uitgevoerd met veel details. Kijk bijvoorbeeld naar de handjes met de perfecte prachtige lange nagels. Goed te weten dat de handjes er af kunnen. Dit kan namelijk handig zijn bij het aantrekken van de kleding. Ik had dat niet gelijk door en bleef steeds met haar lange nagels in de stof van haar fluffie jasje haken, totdat ik ontdekte dat de handjes eraf kunnen. Zonder handjes had ik het jasje binnen no time aan.

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise OMG - Top Secret DIVA

Veelzijdiger

De poppen sluiten prachtig aan bij de kleinere poppen, maar zijn nog leuker (en veelzijdiger) om mee te spelen. Ze zijn wel een stuk duurder dan de kleine versies (ruim 40 euro). Je krijgt er echter veel speelplezier voor terug. Je kunt ook heel gericht een OMG pop uitkiezen, zodat je geen dubbele pop koopt. Ook dat is een beetje anders dan de rest van de LOL Surprise-poppetjes.

Niet Barbie-dun

Wat opvalt aan de poppen is dat ze niet ‘Barbie-dun’ zijn. In tegendeel. Deze poppen hebben rondingen en als je de poppen goed bekijkt, lijken ze daar alleen maar trots op te zijn. Persoonlijk vind ik dit een goede zet van MGA, want vrouwen/meisjes hebben nou eenmaal rondingen.

Ik merk dat ik blij word van deze nieuwe lijn. Okay, het is niet echt goedkoop natuurlijk, maar je krijgt er wel een volwaardige pop voor terug en heel veel speelplezier. Alles ziet er netjes afgewerkt uit en er is vooral veel aandacht besteed aan de details. Ik ben heel erg benieuwd of de poppenmoeders haar net zo enthousiast zullen ontvangen als ik heb gedaan en ik kijk uit naar alle blitse foto’s op Instagram!

Voor mij was het uitpakken een feestje!

Specificaties LOL Surprise OMG

Naam LOL Surprise OMG Top Secret-Diva
Merk MGA Entertainment
EAN 0035051560562
Leeftijd 5 – 12 jaar
Bestel direct Bol.com
liefs Marion

Meer informatie

Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Nieuwe L.O.L. Surprise producten!
Surprise Teens Doll Rebel Dare
Unboxing: NaNaNa Surprise Plush Series 1A
Creatable World, de genderneutrale pop van Mattel
Glamper van L.O.L. Surprise
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *