Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!

Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!

Dit is niet de eerste blog op Oudersenzo over de producten van L.O.L. Surprise en ik acht de kans klein dat het de laatste gaat worden. Want het houdt maar niet op. L.O.L. Surprise blijft populair en er komen nog steeds nieuwe verzamelproducten bij. Met de leukste nieuwe producten gingen we aan de slag! En geloof me, er is weer heel wat te verzamelen!  Hoewel unboxen allang niet meer nieuw is, blijft het nog wel steeds heel populair. Het nodigt uit tot filmen, waarbij de spanning wordt opgebouwd met iedere laag die je verwijdert.

Mocht je nog geen kennis hebben gemaakt met de L.O.L. Surprisepoppen (ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar je weet natuurlijk maar nooit) dan zijn het de leukste verrassingspoppen van dit moment. Scheur laag voor laag de L.O.L. af. Elke laag onthult weer een nieuwe verrassing, bijvoorbeeld een leuke accessoire of geeft je een hint over welk L.O.L. Surprise-pop je gaat vinden. Uiteindelijk is de grote vraag: Heb je een huiler, een plasser of een spuger? En sommige items hebben zelfs nog een verborgen verrassing die zich pas laat zien in heel koud water, of warm water. Eén spannende ontdekkingstocht dus!

L.O.L. Surprise Verzamelalbum

Dacht je dat L.O.L. Surpise alleen maar uit unboxing items bestaat? Nope. Fout! Je kunt nu ook kaarten en stickers verzamelen van je favorieten poppetjes en huisdieren. In het starterspakket vind je een verzamelalbum, een bouwpakket van een kaartdoosje en vier zakjes. Ieder zakje bevat:

1 verzamelkaart
4 stickers voor in het album

Losse zakjes gaan rond de één euro kosten, maar er zijn ook verzamelsetjes met bijvoorbeeld 10 pakjes voor 10 euro te koop. In totaal zijn er 204 stickers en 50 verzamelkaarten te verzamelen. Dat wordt dus flink veel bietsen bij alle familieleden en vooral heel veel ruilen met vriendjes en vriendinnetjes.

lijn groen oudersenzo
Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!

Dit wordt ongetwijfeld een waanzinnige rage! Want het stickerboek moet natuurlijk vol geplakt worden en het kaartendoosje goed gevuld!

L.O.L. Surprise Bal Lils Makeover

De kleine lieve zusjes van de L.O.L. Surprise dametjes. Hoe schattig zijn ze! Niet zoveel om uit te pakken maar de Lils zijn dan ook een stukje goedkoper. Het blijft natuurlijk een grote verrassing wat er in de verpakking gaat zitten! Want krijg je er een schattig huisdier, of een klein zusje bij? Meerdere lagen verhullen je verrassing. Tussen de lagen vind je natuurlijk een sticker met een hint over jouw nieuwe L.O.L. Surprise figuur.

De verpakking lijkt bij deze serie op een grote haarroller en bevat maar liefst drie extra verrassingen.  Alle L.O.L. Surprise Surprise Lils zijn colorchangers dus breng jouw L.O.L. Surprise Lils figuur in contact met (ijs)koud water voor een extra verrassing!

lijn groen oudersenzo
Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!

L.O.L. Surprise Fuzzy Pets Bal Makeover

Het lijkt op een fles zeep of poederfles (want gaatjes in de dop)! Maar de inhoud is echt heel anders. In deze fles zit namelijk het meest schattige huisdiertje dat je ooit hebt gezien! L.O.L. Surprise Fuzzy Pets zijn niet alleen super cute maar blijven je ook nog eens keer op keer verrassen. De Fuzzy Pets worden geleverd met verschillende accessoires die precies passen bij jouw L.O.L. Surprise huisdier. Zo kun je tijdens het unboxen wellicht al raden welke Fuzzy Pet er in jouw L.O.L. Surprise zit.

Het uitpakken is een feestje op zich, want welk übercute huisdiertje gaat het worden? De hints kun je natuurlijk vergelijken op de verzamelposter, maar je kunt je ook laten verrassen! En wat ik superleuk vind, ook het gekleurde magic zand zit er weer in! Dat wordt weer graven, want er zit weer iets verstopt in het zand.

Heb je jouw fuzzy friend uitgepakt dan is het tijd voor verrassing nummer 1! Dompel jouw nieuwe felkleurde huisdier onder in schoon water en was zijn fuzzy vacht goed. Kun je nu al beter zien welke L.O.L. Surprise Fuzzy Pet dit is? COOL! Maar er wacht ons nog een verrassing. Jouw L.O.L. Surprise huisdier heeft namelijk nog een extra superkracht. Wat dat is? Dompel je huisdier na het wassen van de fuzzy vacht opnieuw onder in ijskoud of lauwwarm water en zie wat er gebeurt…

De huisdieren zijn iets duurder dan de Lils maar er valt dan ook veel meer in te ontdekken en uit te pakken! Vergeet je huisdier vooral niet te wassen!! Een leuke extra unboxing! De L.O.L. Surprise Fuzzy Pets zijn te koop voor 13,99 euro.

lijn groen oudersenzo
Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!

L.O.L. Surprise Hairgoals Make over

Is het een bus haarlak? Nee!! Het is de nieuwe L.O.L. Surprise Hairgoals Make over pop en dit keer heeft ze écht haar! Yeah!  Van nieuwe verrassingen tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Make-over-serie draait helemaal om transformatie. Verzamel alle 12 de figuurtjes uit deze speciale Hair-lijn! In deze reeks zitten twee exclusieve poppetjes die glitterhaar hebben! Wauw, dat is natuurlijk helemaal super vet. We hadden haar al eens eerder besproken op de site, maar omdat het popje zo leuk is, mag ze in deze blog niet ontbreken.

Wat kun je allemaal in je haarlakfles verwachten? Nou, maar liefst 15 verrassingen!

01: toverspiegel 
02: geheim bericht
03: haarbaretstickers
04: salonstoel
05: krulspelden
06: kam
07: flesje
08: mode-accessoire
09-12: mysterieuze vermomming
13: outfit
14: schoenen
15: L.O.L. Surprise! Hairgoals-pop.

De nieuwe haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje. Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken, inclusief kleurverandering!

Echt haar!

Het ‘echte haar’ van deze serie maakt de poppetjes nog leuker! Het nodigt uit tot het kammen, borstelen en het maken van nieuwe looks. De fun begint natuurlijk bij het uitpakken en het ontdekken, maar als het eenmaal allemaal op tafel ligt, dan begint de fun pas echt. Dit zijn gewoon heel mooi, leuke poppetjes waarbij je de kleertjes onderling kunt uitwisselen. Het wordt spelen, borstelen, stylen, noem maar op. Juist door die echte haartjes, vind ik deze ‘dolls’ de leukste tot nu toe!

De prijs…

Wat ik wel een beetje jammer vind is de prijs. De eerste L.O.L. Surprise was destijds te koop rondom de 10 euro, volgens mij zelfs nog niets goedkoper. Inmiddels zijn de poppen bijna 17 euro, dus bijna twee keer zo duur. De is best een forse prijsverhoging. Natuurlijk krijg je er ook wel iets meer voor terug, maar het blijft uiteindelijk slechts één poppetje om mee te spelen en dat je de haarlakbus ook als tasje kunt gebruiken, is leuk, absoluut, maar ook niet meer dan dat. Het gaat de kids uiteindelijk toch echt alleen om de pop.

Het ‘echte haar’ vind ik een goede verandering, hopelijk blijft dit ook het geval bij alle series die ongetwijfeld nog gaan komen!

lijn groen oudersenzo
Hoeveel lol wil je hebben? Nieuwe L.O.L. Surprise producten!
liefs Marion

Meer informatie

Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Slimi Café squishy – We gaan taartjes versieren!
Glamper van L.O.L. Surprise
LOL Surprise OMG – Top Secret DIVA
L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *