Ontdek de NaNaNa! serie!

NaNaNa Surprise Plush Series 1A

Ben jij het unboxen al zat? Nou, je zoon of dochter nog lang niet! Dus gaan we gerust nog even door met een totaal nieuwe serie! MGA Entertainment is namelijk dit jaar gekomen met een volstrekt nieuwe unboxing lijn. Maak kennis met de NaNaNa-serie! Deze serie bestaat (vooralsnog) uit zes über hippe, schattige zachte modepoppen met prachtige lange lokken en eigen karakters.

NaNaNa Surprise

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van “unboxing” zet zich als trend onverminderd voort. Niet zo gek dat MGA Entertainment doorborduurt op dit succes. Wie al liefhebber is van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met NaNaNa Surprise!  In deze serie maak je kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy.

Hoe werkt het?

Laat ik vooraf zeggen, dat het een feestelijk gebeuren gaat worden, inclusief confetti en ballonnen. Om de pop te vinden moet je het pakket eerst opblazen. Nee niet met dynamiet, maar door een kartonnen blaaspijpje in de platte ballon te steken. En als je dan blaast, hoor je ineens een *PLOF* en vliegt de confetti om je oren.
Ik had een beetje mazzel, want ik deed dit in mijn mobiele tafelmodel fotostudio, zodat niet de hele grond bezaaid was. De snippers zijn echter behoorlijk statisch, dus ik kreeg ze uiteindelijk nog niet zo eenvoudig mijn studio weer uit. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

lijn groen oudersenzo
NaNaNa Surprise Plush Series 1A

Mode verrassingen

Als de ballon dan eenmaal is opgeblazen en ontploft, komt de volgende verrassing. Namelijk ontdekken wat er allemaal in zit! In de ballon vond ik een pluche pom en 2 mode verrassingen, te weten een kledingsetje en een paar vette schoenen.
Aan de pluche pom zit een clip waarmee je hem kunt vast maken aan je koffer of tas en kunt vullen met je favoriete NaNaNa popje. Op die manier reist ze gezellig met je mee!

Eigen tag

Elke pop heeft een op een dier geïnspireerde persoonlijkheid en stijl die past bij haar pompon. Aan het popje hangt een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je een beetje meer over haar te weten. Ik maakte kennis met: Minna Moody! De geboortedag van Minna is 24 mei (dat schiet dus al op!) maar blijkbaar heeft ze daar niet zoveel mee, want op haar tag is te lezen dat ze daar liever niet over wil praten. Okay. Dan stop ik er direct mee.

lijn groen oudersenzo
NaNaNa Surprise Plush Series 1A

Onze mening

Het is een leuk nieuw concept en zal zeker aanslaan bij de kids. De pop ziet er hartstikke hip uit en sluit goed aan bij de belevingswereld en interesse van jonge meiden. De nieuwe manier van unboxing is feestelijk en verrassend. Maar uiteindelijk gaat het om de pop. De pop ziet er zeker leuk uit, mooi formaat ook om mee te spelen. Je krijgt er een leuk pluche tasje bij, maar ja… het is wel 24,95 euro. En dat vind ik behoorlijk pittig voor een zachte, kleine pop. Nou vond ik dat ook bij de L.O.L. series maar…, die waren wel een groot succes. Ouders lieten zich hier niet door weerhouden. En ik denk dat de kids deze serie net zo enthousiast zullen gaan omarmen als de L.O.L. Surprise poppetjes.

En eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal wel weer tiptop verzorgd uit. Want dat kun je aan MGA Entertainment wel toevertrouwen.

Ik lees graag jullie mening. Wat vinden jullie van deze nieuwe serie?!

Specificaties NaNaNa Surprise Plush Series 1A

Naam NaNaNa Surprise Plush Series 1A
Merk MGA Entertainment
Prijs 24,99 euro
EAN 0035051565987
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Bestel direct Bol.com
liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met de charmante Victoria Grand
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare
L.O.L. Surprise Hairgoals Make over
De L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper – Luxe poppenwagen
LOL Surprise OMG – Top Secret DIVA

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Hermien Heutink

    Na Na Na, de nieuwe trend! Dochter lief begon bijna te huilen van blijdschap. Wat was ze gelukkig met haar Roxie Foxy. En net wat je zegt een feest om uit te pakken!
    Ps en daarna de stofzuiger pakken!
    Maar hoe kunnen we nu voor een volgende NaNaNa aan de buitenkant zien wat er van binnen in zit? Want voor €25 hoeven we niet 2x dezelfde pop….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *