Surprise Teens Doll Rebel Dare van NaNaNa

Surprise Teens Doll Rebel Dare

Heb jij al kennis gemaakt met deze über hippe Teens doll? MGA Entertainment bracht vijf verschillende zachte Teens doll-modepoppen op de markt. Ieder met een eigen thema en een specifiek dier als inspiratiebron. Alle poppen worden geleverd in een clamshell in de vorm van een ballon. De vijf verschillende poppen zijn eigenlijk allemaal even leuk, dus een favoriet kiezen is praktisch onmogelijk. Omdat we toch een keuze moesten maken, hebben we gekozen voor Rebel Dare.

Vijf verschillende Teens Doll poppen

Rebel Dare is de meest stoere van dit vijftal en heeft haar looks laten inspireren door een Doberman Pinscher. Rebel Dare heeft de volgende vrienden:

Carmen Linda: de diva met veel gevoel voor glamour
Coco Vo Sparkle: die zich heeft laten inspireren door een flamingo
Quinn Nash: heeft een coole look op basis van zijn lievelingsdier, de haai
Samantha Smartie: die haar looks van een uil heeft afgekeken

lijn groen oudersenzo
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Rebel Dare

Rebel doet haar naam eer aan, ze is een stoere meid met dito kleding. Met haar leren rok, keigaaf jack en flitsende boots, steelt ze de show. Haar prachtige lokken vallen tot haar enkels en nodigen uit tot borstelen (paarse borstel meegeleverd). Welke rebel zou deze lokken nou niet willen hebben?

De pop is uitgevoerd in zachte materialen en haar benen en armen kunnen bewegen. Helaas is het niet mogelijk om haar te laten zitten, wel kan ze haar benen buigen en een elegante split met haar benen doen , maar of dit nou echt zo comfortabel voor haar is…

lijn groen oudersenzo
Surprise Teens Doll Rebel Dare

Surprise zakjes

De kledingstukken zitten apart verpakt in verschillende surprise zakjes, wat de pop een eigentijds “unboxkarakter” geeft. Rebel heeft lang, bruin haar, een geprint gezichtje en geprinte kledingdetails. 

Rebel Dare is het type meisje waar je geen ruzie mee wilt, want zij bepaalt de gastenlijst. Ze heeft een rocklook met een tournee-T-shirt, rok van nepleer en geruit jack. Ze draag een pluizige hondenmuts en hippe, paarse boots. De geprinte details bestaan o.a. uit haar schattige dobermannsokken en lingerie. 

Productspecificaties

Naam NaNaNa Surprise Teens Doll Rebel Dare
Merk MGA Entertainment
EAN 0035051573890
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Bestel direct Bol.com

Onze mening

Is de pop leuk? Ja, ze is een beauty en ik weet zeker dat kids er verliefd op zullen raken. Zowel de pop als de kleding is fraai afgewerkt en stevig uitgevoerd, zodat ze heel wat avonturen kan doorstaan. Ben ik dan super enthousiast? Ik zeg eerlijk dat ik dit maar deels ben. De prijs vind ik behoorlijk pittig, vooral in het licht van de mogelijkheden. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als er meerdere kledingoutfits voor de teens doll poppen te koop zouden zijn, zodat er wat meer variatie mogelijk zou zijn. Veel plezier wordt immers beleefd aan het aan/uitkleden van de dolls. Zover ik weet, is dit niet het geval. Misschien een goede tip voor MGA Entertainment?!

liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Maak kennis met de charmante Victoria Grand
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Baby Born Magic Girl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Ontdek de NaNaNa serie
LOL Surprise OMG – Top Secret DIVA

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Surprise Teens Doll Rebel Dare

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.


BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *