Olaz tovert wallen en donkere kringen weg! Wie wil dat nou niet?

Olaz tovert wallen en donkere kringen weg! Wie wil dat nou niet?

Het leven van een jonge ouder kan soms erg vermoeiend zijn. Gebroken nachten, drukke dagen. Dat je er daarom niet altijd even stralend uitziet, hoort er eigenlijk een beetje bij, maar… je kunt het natuurlijk wel tot het minimale beperken. Die wallen of donkere kringen onder je ogen zijn misschien wel heel terecht, maar dat wil nog niet zeggen dat je ze ook zo overduidelijk hoeft te zien.

Donkere kringen en wallen

Donkere kringen kunnen ontstaan doordat je vochthuishouding in je lichaam in de war is, door ziekte of slecht slapen. De huid onder je ogen wordt dan dunner, waardoor de grijze kleur van het blotvlies beter zichtbaar wordt. De kring die er verschijnt komt door blauwige bloedvaten.
Wallen zijn een uitbochting, bestaande uit vet en vel, onder de ogen. De huid rond de ogen is voorzien van vet, als stootkussentjes. Dit vet maakt het mogelijk om het oog – ten opzichte van de kas – te laten draaien. Als de oogkas te klein is voor het vet, ontstaan er wallen.

Minder stralend

Gelukkig kun je die kringen tegengaan. Ook als je vermoeid bent en een halve nacht je kindje aan het troosten bent geweest, kun je er overdag nog steeds zo stralend mogelijk uitzien. Misschien wat minder stralend dan je zou willen, maar dan toch in ieder geval redelijk acceptabel. Gelukkig maar, want vermoeid voelen is al vervelend genoeg. Dan wil je er ook niet nog eens vermoeid uitzien.

Alternatieve middelen

Er zijn diverse huis-tuin-en-keukenmiddeltjes tegen wallen en/of donkere kringen te gebruiken. Zo zou aambeienzalf een goede oplossing zijn, een nat theezakje op je ogen of komkommerschijfjes. De oplossing voor wallen (ophoping van vet) is helaas een operatie. Door middel van een onderooglidcorrectie wordt het overtollige vet weg gesneden.

lijn groen oudersenzo
Olaz tovert wallen en donkere kringen weg! Wie wil dat nou niet?

Olaz Eyes

Geen zin in natte theezakjes op je ogen of aambeienzalf? Dan kun je natuurlijk ook de nieuwe producten van Olaz proberen.
Olaz Eyes is de nieuwe kijk op oogverzorging. Het voorkomt dat je door de vermoeidheid een oudere uitstraling krijgt. Daarnaast is het ook heel makkelijk in het gebruik. Verwacht natuurlijk geen wonderen, want die bestaan niet, maar als jij je ogen meer wilt laten stralen, kun je deze twee producten proberen:
Ultimate oogcréme en een verstevigend oogserum!

Wat doen deze producten?

Firming eye serum

Olaz Eyes Verstevigend oogserum is specifiek ontwikkeld om wallen onder de ogen en om rimpeltjes rond de ogen te bestrijden. Deze multi-actie crème helpt bij het verstevigen van de verslapte huid door het gebruik van een hoge concentratie van Niacinamide (vitamine B3). De formule biedt ook ondersteuning bij het versterken van de huid’s natuurlijke weerstand, hetgeen de ontwikkeling van lijntjes en fijne rimpeltjes weer helpt tegengaan. De formule van huidtextuur verbeterende petides en cafeïne versnelt de celvernieuwing van de opperhuid, verbetert het vasthouden van het juiste vochtniveau en vermindert het ontstaan van lijntjes en fijne rimpeltjes.

Olaz Eyes Verstevigend – 15 ml – Oogserum

Ultimate oogcrème

Olaz Eyes Ultimate oogcrème is een 3-in-1 multi-actie crème. Ultimate is speciaal ontwikkeld om onmiddellijk voor prachtige ageless ogen te zorgen, door het gericht aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen. Door de krachtige combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides begint Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen met Olaz’ kleurcorrectie technologie; het verminderen van zwellingen tijdens het inmasseren, terwijl tegelijkertijd het huidoppervlak de lijntjes rond de ogen worden gladgestreken.

Olaz Eyes Ultimate – 15 ml – Oogcrème

Mooie make up

Na deze extra verzorging van je ogen, kun je de dagelijkse make up aanbrengen. Natuurlijk neem je de vermoeidheid hier niet mee weg, maar je kunt er wel voor zorgen dat je er een stukje minder vermoeid uitziet. Uiteindelijk zullen er (gelukkig) steeds minder gebroken nachten komen.

liefs Marion

Meer informatie

Verzorging van je huid in de winter
Nieuwe gezichtspeeling van Payot, voor een goede verzorging
Regenerist 3-Zone van Olaz, voor een goede verzorging

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *