Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!

Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!

Ik ben een fan van de producten van Kneipp. In mijn badkamer kun je vaak meerdere producten van dit merk vinden en ik merk dat Rob, mijn partner, er ook regelmatig gebruik van maakt. Kneipp heeft weer een nieuw product: Kneipp Body Lotion Spray. Dat klinkt heel handig en dat is het dus ook!

De geur

Het eerste wat opvalt aan dit product, is de geur. OMG wat ruikt het lekker! Niet overheersend, niet heftig, maar juist heel subtiel. Er zijn verschillende body lotion sprays, maar ik heb het hier over de silky secret. Hoe de ander(en) ruiken, geen idee. De silky secret is in ieder geval fijn subtiel.

Trekt snel in

Wat mij vervolgens opvalt aan de spray, is de inwerktijd. Die is lekker snel. En dat vind ik prettig, want als moeder, is tijd een schaars goed, waar je dus erg zuinig op moet zijn. Als dat verloren gaat aan wachten, dan word ik daar niet blij van. Dat is bij deze spray dus niet het geval. Eigenlijk is het zo’n beetje ‘sprayen, klaar’.

Kan een spray verzorgend zijn?

Ja, dat kan. De Silky Secret bevat verzachtende melkproteïnen en de Patchouli variant naast kalmerende patchouliolie ook andere verzorgende oliën. Je voelt de verzorgende werking meteen na het aanbrengen. De sprays zijn zonder minerale oliën en conserveringsmiddelen.

lijn groen oudersenzo
Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!

De voordelen

Een paar voordelen van deze bodyspray hebben we al genoemd, zoals het grote voordeel dat de spray zo snel is aan te brengen en in de huid trekt. Dat levert tijdwinst op tijdens de drukke ochtendspits. De lotion voelt niet plakkerig aan en laat geen witte film achter op de huid. Uit respect voor de natuurlijke huidbarrière bevat de lotion geen minerale oliën en conserveringsmiddelen. De spray is gedreven op perslucht en niet op drijfgas.

liefs Marion

Meer informatie

Green people, voor een goede verzorging van je huid
Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan
Soms maak ik een uitzondering… Bijvoorbeeld voor Care Cosmetics
Kneipp methode: Blote voeten in de sneeuw (Werken aan je immuunsysteem)
Badparels van Kneipp, even een moment voor jezelf!
Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *