Green people, voor een goede verzorging van je huid

Green people, voor een goede verzorging van je huid

Je kunt nog zoveel geld uitgeven aan goede en mooie make up, maar als je de huid niet goed verzorgd dan heeft dat eigenlijk niet zoveel zin. Vandaag test ik twee producten van Green People. Een make-up remover en een beautyboost met de werking van een masker. Weet je wat zo mooi is aan dit product? Alle huidverzorgende producten en de make-up worden NIET op dieren getest. Als dierenliefhebber vind ik dit erg fijn om te weten.

De producten zijn vrij van sodium lauryl/laureth sulfaten, propylene, parabenen, lanoline, flafaten, alcohol (ethyl) alcohol, ethanol, harsh foaming, syntetische geurstoffen, PABA-sunscreen, kleurstoffen, petrochemicalien, urea, DEA, TEA of PEG’s.

Mooie donantie

Dat Green people niet alleen verzorgend is voor jouw huid, blijkt uit hun beleid. Green People doneert ieder jaar 10% van de netto winst aan goede doelen.

Gentle cleanse & Make-up remover

Deze make-up remover verwijdert op een natuurlijke wijze de make-up van je gezicht. Een goede reiniging van je gezicht voor het slapengaan is belangrijk. In de nacht kun je de huid goed voeden met een verzorgende nachtcrème. Het is dan wel belangrijk dat je huid goed schoon is. En daar kan dit mooie product je bij helpen.

100% natuurlijke, biologische reinigingsmelk & make-up remover van Green People. De kalmerende werking maakt deze ook geschikt om de ogen te reinigen.
Neem een kleine hoeveelheid reinigingsmelk op natte handen en reinig het gelaat met circulerende bewegingen.
Neem af met een lauw warme washand of wattenschijfje.
Prijs 14,95

lijn groen oudersenzo
Green people, voor een goede verzorging van je huid

Green People Beauty Boost Skin Restore

Deze herstellende crème is geschikt voor alle huidtypen. Geeft direct een boost na ziekte, tijdens stress volle periodes of na overmatig zonnebaden. Wanneer je de crème op je huid smeert, voel je direct zijn werking. De crème is zo voedend dat je hem ook als masker kan gebruiken. Hij bevat biologische ingrediënten zoals Wakame, Green Marine Macro Alg, Avocado, Shea Boter & Mandarijn,
Neem een kleine hoeveelheid Beauty Boost ter grootte van een noot en breng aan op het gelaat en hals na het reinigen van de huid.
Bij ziekte, stress of langdurig zonnebaden kun je de beauty boost dagelijks, voor een periode van 14 dagen, achter elkaar gebruiken. Het intensieve gebruik zal de huid weer doen herstellen. Het resultaat is verbluffend!
Prijs 24,95

Green people

Green People heeft biologische en veelal veganistische huidverzorging producten, die zeer geliefd zijn en geschikt voor het hele gezin. Daarbij draagt het huidverzorgende merk Green People diverse keurmerken zoals EcoCert, SoilAccosiation, Fairly Traded en Vegan.

De producten van Green People zijn mooie en fijne producten.

liefs Marion

Meer informatie

Organic babies van Green people
Avocado, het groene goud

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *