Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan!

Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Ik ben niet echt een ‘Meisje-Meisje’ maar van doosjes gevuld met make-up word ik altijd blij. Van doosjes gevuld met de prachtige make-up van Inika Oganic, word ik zelfs nog veel blijer! Deze make-up is namelijk biologisch, 100% natuurlijk en 100% vegan, halal & cruelty free. Ik ben dus vast niet de enige vrouw die hier blij van wordt!

Make up van Inika

Eerlijk gezegd kende ik de make-up van Inika nog niet, terwijl ze toch al wat jaartjes meedraaien. Vanaf 2006 om precies te zijn. Een merk met een missie, want zij zijn pionier in het op de markt brengen van biologische make-up. Zij snappen wat vrouwen willen. Niks geen chemische rotzooi, maar pure, gezonde ingrediënten. Onze huid is immers ons grootste orgaan, daar mag je best een beetje zuinig op zijn.
De boodschap mag duidelijk zijn, de belofte van Inika is simpel. Het gehele assortiment van Inika is gezond en veilig. Mooi is gezond!

Drie producten

In de doos die ik toegestuurd heb gekregen, vind ik drie producten:

Inika Loose mineral blush (Red Apple)
Inika Organic cream illuminisor (gold)
Inike Mascara Long Lash

Stuk voor stuk producten die ik dagelijks gebruik. Een blush, een highligher en een mascara. Als ik in de doosjes kijk, zie ik mooie kleuren. Kleuren waarmee je de zon op je huid door laat schijnen.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Inike Mascara Long Lash

Wat een prachtige combinatie het mat zwart met de gouden letters. Dat doet gelijk heel chic aan. Maar hoe mooi de buitenkant ook is, het gaat uiteraard om de binnenkant.
Het borsteltje van deze mascara zorgt ervoor dat je de mascara mooi kan verdelen over de wimpers, zonder dat er klontjes in komen. Dat werkt fijn. De mascara laat zich goed over de wimpers verdelen.
Prijs: 27,00 euro.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Inika Organic cream illuminisor (gold)

De highlighter is toch niet meer uit je basis beautybenodigdheden weg te denken. Het is de finishing touch om je te laten stralen, de kers op de taart. Deze highligher is prachtig en tevens subtiel. Op de plekken die jij wilt laten shinen, tover je een prachtige gouden gloed met dit product.
Prijs: 26,00 euro.

Inika Loose mineral blush (Red Apple)

Last but not least deze prachtige blusher van losse poeder, om weer wat Kleur in het gezicht terug te brengen. Maar dan wel subtiel. Ook al heet de blush ‘Red appel’ we willen er geen rode appelwangen mee creëren. Hooguit een subtiele vleug. Alsof de appel de wangen heel even heeft gekust.
De kleur is zo subtiel dat je hem zelfs, heel lichtjes, kunt gebruiken als bronzer, om wat subtiele schaduweffecten in het gezicht te maken.
Het doosje is erg handig. Door middel van een draaiende beweging kun je wat losse poeder uit het doosje schudden en gebruiken. Vervolgens sluit je het doosje weer af zodat er geen poeder verloren gaat.
Prijs: 24,00 euro.

Filosofie van Inika

De filosofie van Inika is dat zij uitsluitend de meest prachtige, gezonde, high end make-up producten willen creëren voor een natuurlijke uitstraling. Beauty komt voort uit gezondheid, vind Inika. En daar kunnen we alleen maar ‘Amen’ op zeggen!

liefs Marion

Meer informatie

Olaz Total effects 7-in-one dagcrème
Bronzing & contouring – Pupa
Green people, voor een goede verzorging van je huid

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *