Kruidvat Mama heeft nieuwe Mamaproducten!

Kruidvat Mama heeft nieuwe Mamaproducten!

Er gebeurt negen maanden van alles in je lichaam en na 9 maanden ziet je vertrouwde lichaam er toch een tikkeltje anders uit. Je buik zal in die maanden behoorlijk groeien. Er wordt dus de nodige elasticiteit van je huid gevraagd. Een beetje extra verzorging van je huid is daarom niet onbelangrijk. Een beetje extra lief zijn voor jezelf, gedurende deze maanden en ook na de bevalling. Want als je kindje er eenmaal is, wordt er nog steeds van alles van je lichaam verwacht! Misschien wil je borstvoeding geven? In dat geval kunnen je borsten ook wel wat extra aandacht gebruiken. Ken je de nieuwe Kruidvat Mama lijn al?

Nieuwe lijn van Kruidvat

Kruidvat heeft een aantal Mama-producten om jezelf goed te verzorgen. Wij probeerden een aantal van deze producten voor je uit, zoals de Mama buikbalsem (met onder andere provitamine B5, sheabutter en olijfolie), om de huid van je buik veerkrachtig te houden. De balsem helpt het tegengaan en terugdringen van zwangerschapsstriemen. Maar het dagelijks insmeren van je buik, is natuurlijk ook een heerlijk rustgevend moment. Pure aandacht voor jezelf.

Tea Time

Ben je een echte theeleut? Dan is er zelfs speciale zwangerschapsthee (met appel, rozenbottel en vlierbloesem) en borstvoedingsthee (met anijs, venkel en karwij). Dat is niet alleen lekker, maar verzorgt ook je innerlijk. Zo brengt de zwangerschapsthee je maag weer tot rust en de borstvoedingsthee ondersteunt de natuurlijke melkproductie.

Tepels

Wil je borstvoeding geven? Dan worden ook je tepels niet vergeten, met handige borstkompressen en een zachte tepelcrème die gekloofde en pijnlijke tepels weer zacht en soepel laat aanvoelen. Bijkomend voordeel is dat je de crème niet hoeft af te wassen voor je borstvoeding gaat geven. Ook voor een droge huid voelt de crème prettig aan.

Maar er zijn nog meer handige, nuttige of fijne Mamaproducten:

lijn groen oudersenzo
Kruidvat Mama heeft nieuwe Mamaproducten!
lijn groen oudersenzo

Vrolijke lijn

De volledige lijn ziet er vrolijk uit en bevat de basis benodigdheden om jezelf tijdens en na de zwangerschap goed te verzorgen. De prijzen zijn absoluut redelijk.

liefs Marion

Meer informatie

Last van tepelkloofjes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Deze producten zijn beschikbaar gesteld door Kruidvat.nl

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Pas op met de zwangerschaps thee van de Kruidvat, er zit namelijk ook vrouwen mantel in wat dus je baarmoeder samen laat trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *