Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!

Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!

Soms krijg ik iets toegestuurd waar ik zo blij van word. Bijvoorbeeld dit pakket van Douglas met diverse producten uit de lijn Home Spa Seathalasso. Spontaan kreeg ik dit toegestuurd, volgens mij niet eens met de bedoeling dat ik er over ging schrijven, maar dit pakket is zo lekker dat het gewoon schreeuwt om bejubeld te worden, want deze producten ruiken zo lekker…

Vakantie op je body

Het is alsof strand en zee vakantie vieren op je body. Ook al dwarrelt de sneeuw langs mijn raam, voor mij is de zomer begonnen. Dit ruikt naar vakantie en niet alleen ik vind het lekker ruiken, maar mijn partner ging er ook gelijk mee aan de haal. Het pakket was nog maar nauwelijks binnen en hij lag al met één van de bruistabletten in bad.

Samen genieten

Dit zijn nou mooie kerstcadeautjes om iemand echt mee te verwennen. Zeker in deze winterperiode is het belangrijk dat je extra lief voor je body bent en met deze producten kun je je lichaam extra verwennen. Wat ik trouwens extra leuk vind aan deze lijn is dat de geur uniseks is. Hij is perfect geschikt voor zowel jou als je partner. Samen genieten dus!

Meer dan lekker ruiken

Maar okay, reuk is fijn, heel fijn, maar natuurlijk heeft een verzorgingsproduct meer nodig dan alleen een lekker luchtje. Dus ik ging er mee aan de slag. De producten die ik ga bespreken zijn allemaal uit de lijn: Douglas, Home Spa, Seathalasso. Naast de producten die wij hieronder gaan bespreken, kent deze lijn nog veel meer fijne producten.

lijn groen oudersenzo
Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!

Home Spa Seathalasso – Fizzing Bath Cube

Het is een bruisbal, maar dan in een rechthoek. Deze bath cubes lossen op in het badwater. Ze zijn verzorgend en het water geurt heerlijk. Echt super lekker. Geniet van de aquatische en bloemige geur met een ondertoon van jasmijn om lichaam en geest te revitaliseren. Vrij van parabenen.

Home Spa Seathalasso – Caring hand wash

Een handzeep in dezelfde heerlijke geur. Dit soort pompjes zijn overal handig. In de badkamer, keuken of toilet. Je wast je handen met plezier! De zeepvrije en pH-neutrale formule met natuurlijke zee-alg en zeemineralen verzorgt de handen bij de reiniging zijdezacht.

Home Spa Seathalasso – Invigorating shower foam

Ik gun mijzelf nagenoeg nooit de tijd om in bad te liggen – in tegenstelling tot mijn partner – maar ik vind het wel heerlijk om iedere dag te douchen. Ik vind het gebruik van een douche foam echt heel prettig en deze douchefoam ruikt fantastisch. Terwijl de zeemineralen de huid stimuleren, neemt de delicate geur je mee naar een wereld van recreatie. Ook verkrijgbaar in praktische travel size. Vrij van parabenen.

Home Spa Seathalasso – Revitalising Body lotion

Een fijne bodylotion voor je lichaam. De bodylotion is samengesteld uit zeewier, zeezout, avocado olie en sheabutter welke de huid heerlijk zacht maken. De bodylotion wordt snel opgenomen door de huid. Vrij van parabenen. En de geur, alsof je net uit een tropische zee bent gestapt.

Home Spa Seathalasso – Toning body oil

Met deze body oil kun je de huid nog eens extra verwennen. or een optimaal resultaat, ’s ochtends en’ s avonds inmasseren met cirkelende bewegingen. De massage stimuleert de microcirculatie van de huid die resulteert in een strakkere huid. Vrij van parabenen.
En wil je jezelf helemaal verwennen? Vraag dan aan je partner of hij je insmeert met deze olie. Dat is dubbel genieten! Of andersom natuurlijk… Je partner zal zo’n massage absoluut weten te waarderen.

Home Spa Seathalasso – Soothing hand cream

In deze winterperiode mag een goede handcrème niet ontbreken. Deze verzachtende Hand Cream van de lijn Seathalasso van Douglas Home Spa biedt een speciale behandeling voor droge handen. Het bevat effectieve thalasso ingrediënten die de handen zacht maken en verzorgen. Vrij van parabenen.

liefs Marion

Meer informatie

Avocado, het groene goud
Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!
Badparels van Kneipp, even een moment voor jezelf!
Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *