Soms maak ik een uitzondering…

Soms maak ik een uitzondering…  Bijvoorbeeld voor Care Cosmetics

Regelmatig ontvang ik uitnodigingen voor diverse activiteiten zoals, events, premières, openingen, perslunches, persreisjes, CD- of boeklanceringen, et cetera. Door tijdgebrek geef ik hier zelden gehoor aan. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik ervaar als werkende moeder, dat het iedere dag opnieuw een kwestie is van keuzes maken om al die ballen hoog te houden. En hoe goed ik het ook probeer te doen, ook hier valt er wel eens een bal naar beneden.

Soms wil ik nog wel eens naar een première gaan als het een film betreft die Rocco leuk vindt of een activiteit waar Rob of ik zelf blij van word, het is echter mondjesmaat. Maar af en toe maak ik een uitzondering, zoals onlangs bij de uitnodiging voor de pink press lunch van Care Cosmetics. Niet alleen zag de uitnodiging er meer dan uitnodigend uit, het contact met Care Cosmetics ervaar ik ook altijd als prettig. De producten van Matis en Pupa draag ik een warm hart toe. Deze uitnodiging kon ik dus niet weigeren… en daarom vertrok ik op de juiste datum naar Amsterdam. Nou ja, dat was de bedoeling…

Geen goed begin

Dat vertrekken was namelijk nog wel een dingetje… Want op het moment dat ik in de auto wilde stappen om naar Amsterdam te rijden, klonken er plotseling van alle kanten politie- en ambulancesirenes. Een paar minuten later gevolgd door een enorme herrie boven mijn hoofd. Vlak voor mijn deur, op het speelveldje voor de kids, landde een traumahelikopter. Heftig, vooral wanneer ik de straat in kijk en de ambulance bij een basisschool zie staan. Dat zet je toch even met beide voeten op de grond. Het zal je kind maar zijn…

Wanneer de helikopter weer is opgestegen, heb ik mijn zonnebril opgezet en ben ik alsnog vertrokken naar Amsterdam.

Heerlijk drankje

Bij binnenkomst kreeg iedereen een feestelijk welkomstdrankje, wat er niet alleen goed uitzag, maar vooral ook goed bleek te zijn voor de innerlijke mens. Daar neem ik graag een slok van. Heerlijk fris!

lijn groen oudersenzo
Soms maak ik een uitzondering…  Bijvoorbeeld voor Care Cosmetics

Care for life

Wat Care Cosmetics vooral een mooi bedrijf maakt is hun manier van denken. Neem bijvoorbeeld de Stichting Care for life. Een stichting die van mening is dat ieder kind moet genieten van een zorgeloze jeugd. Helaas is dit niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Neem bijvoorbeeld kinderen met een handicap of ziekte. Dit geeft niet alleen zorgen, maar vaak ook achterstand op school. En daar komt Care for life om de hoek kijken. Zij helpen kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn, door hun wens in vervulling te laten gaan. Zij doen dit in drie wenscategorieën:
medische zorg en hulpmiddelen
educatieve en sportieve ondersteuning
en het in vervulling laten gaan van wensen

Care Cosmetics draagt een deel van haar winst af aan deze stichting. En dat is een mooie gedachte.

lijn groen oudersenzo
Soms maak ik een uitzondering…  Bijvoorbeeld voor Care Cosmetics

Goed verzorgd

De lunch was perfect verzorgd en ik heb enorm genoten van de kreeft (maar wat een geworstel met die scharen als je dit niet dagelijks eet!) en de verrukkelijke cheesecake. Alleen al voor die cheesecake kom ik met plezier nogmaals terug naar Mama-Kelly! Die moet ik gewoon nog een keer proeven. Hij was gewoon té lekker.

Care Cosmetics heeft prachtige merken

Tussen de gerechten door werden de prachtige merken Pupa en Matis besproken. Pupa had een tijdje terug mijn hart al gestolen met hun prachtige lippenstiften, die zelfs op mijn lippen goed blijven zitten (en dat zegt wat!). Van de nieuwe – limited edition – producten ‘Summer in LA’ spat de zomer werkelijk af. Vooral de prachtige holo eyshadow is verrassend. Bij iedere lichtinval zie je een andere kleur verschijnen en door de mix van hars, wassen en olie blijft de ogenschaduw ook nog eens goed zitten. Kom maar door met die zomer!

Matis

En Matis weet gewoon heel goed waar een vrouw behoefte aan heeft. Zij ontwikkelde een nieuwe formule dat zorgt voor de bescherming en biostimulatie van het natuurlijke afweermechanisme en versterkt de huidbarrière. Dat is een behoorlijke mond vol en die informatie hoef je echt niet te onthouden. Dat deze producten goed zijn voor ieder huiddtype en je huid beschermt, is eigenlijk de meest belangrijke informatie. Na gebruik wordt de huid zachter en voelt weer comfortabel aan. De huidflora is weer in balans en de barrièrefunctie is hersteld.

Er zijn verschillende producten in deze lijn te koop: Sensibiotic cream, Sensimilk toner en de sensimelting mask.
Deze producten wil ik graag in mijn badkamer hebben…! Wie niet, zou ik haast zeggen.

Mooie afsluiter

De tijd vliegt voorbij als je gezellig zit te kletsen. Als we op een gegeven moment om ons heen kijken, blijkt de meerderheid alweer te zijn vertrokken. Een aantal zijn alweer naar het volgende event. Ik pas. Ik wil graag nog even nagenieten van deze heerlijke lunch en thuis verder genieten van de heerlijke producten in de goodybag…

liefs Marion

Extra informatie

Bronzing & contouring – Pupa
Green people, voor een goede verzorging van je huid
Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *