Badparels van Kneipp, even een moment voor jezelf!

Badparels van Kneipp, even een moment voor jezelf!

De hectiek van de feestdagen is weer achter de rug. De kids (in mijn geval maar eentje) weer naar school. De rust en regelmaat in huis komt langzaam maar zeker weer terug. Er zijn nog nauwelijks sporen te vinden van het feestgedruis. Voor er weer allerlei andere hectische dagen komen, is een moment voor jezelf geen overbodige luxe. Even lief zijn voor je mind & body. Een tikkeltje extra aandacht. Laat die wind maar rond het huis razen, vul het bad alvast met warm water… en een handje van deze badparels.

Nieuwe van Kneipp

Deze badparels zijn nieuw van Kneipp. Zodra ik de verpakking los maak en de dop er vanaf haal, ruik ik een heerlijke geur. De geur verspreid zich al snel door de kamer waardoor er al snel twee snuffelende neuzen mijn richting op kwamen. ‘Mam, mag ik die ook gebruiken?’ riep mijn zoon direct. ‘Oh schat dat ruikt lekker! Ik ga vanavond gelijk in bad’, sprak mijn partner. Als het aan die twee zou liggen, zou er geen enkele parel meer voor mij overblijven. Mispoes. Mama gaat eerst!

Wat doen de badparels?

De pareltjes bestaan uit natuurlijk verzorgende plantenoliën gecombineerd met geurende etherische oliën en intensief hydraterend ureum. Ze verzorgen en beschermen de huid tijdens het baden. De Kneipp Badparels zijn evenals alle andere Kneipp producten zonder paraffine, siliconen en minerale oliën en zonder conserveringsmiddelen. Ze zijn mild voor alle huidtypen, succesvol dermatologisch getest en uiteraard niet op dieren getest. Ook zijn ze geschikt voor veganisten.

lijn groen oudersenzo
Badparels van Kneipp, even een moment voor jezelf!

Hoe gebruik je de badparels?

De Kneipp Badparels zijn kleine pareltjes die je in je bad kunt strooien. Laat je bad volstromen met warm water. Voeg de helft van de badparels toe aan een laagje warm badwater (ca. 36-38 °C ) en wacht tot ze goed zijn opgelost. Ontspan voor 15 tot 20 minuten in dit heerlijk geurende en verzorgende bad. Een verpakking bevat voldoende badparels voor twee baden.

Meerdere geuren

De Kneipp Badparels zijn verkrijgbaar in drie verrassende geurcombinaties:

Pamper yourself: met palmarosa en pioenroos
Take a break: met yuzu en frisse watermunt
Enjoy life: met fruitige kumquat en mandarijn

liefs Marion

Meer informatie

Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!
Kneipp methode: Blote voeten in de sneeuw (Werken aan je immuunsysteem)
Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!
Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *