LEGO DC Super-Villains-Limited Edition

LEGO DC Super-Villains-Limited Edition 3

Een nieuwe game voor de Switch wordt hier altijd met veel gejuich ontvangen. Vooral nu we weer richting koude en natte dagen gaan, zal er weer meer vertier binnenshuis worden gezocht. Bijvoorbeeld met de spelcomputer. Wat ik superleuk aan deze game vind, je mag eens een schurk zijn. Het is niet voor niets dan mijn favoriete game ‘Dugeon Keeper’ was, ook daar mag je de grote badguy zijn. Ik vind dat zo verfrissend, want altijd maar de held willen zijn, is toch ook super saai. En nu komt LEGO samen met Nintendo met dit spel en ook hierin mag je de grootste superschurk van de Galaxy worden. Yeah!

DC Comics

Dit is trouwens voor het eerst dat LEGO met de mogelijkheid komt om de hele game als superschurk te spelen en kwaadaardige streken uit te halen. Je mag chaos veroorzaken in een hilarisch verhaal vol actie. De game is gemaakt in samenwerking met DC Comics en gesitueerd in de een omvangrijke open wereld in het DC Universum. Hoe leuk wil je het hebben!

De game is afwisselend en geeft veel uitdaging en plezier. Je komt de bekendste en beste schurken tegen en hoe leuk om met deze fantastische personages te strijden.

Het verhaal

De Justice League is verdwenen en heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan zijn tegenhangers uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken uit de ‘Legion Of Doom’ ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren…

lijn groen oudersenzo
LEGO DC Super-Villains-Limited Edition

Superheld

Soms is er meer dan een superheld nodig om de klus te klaren en het is aan de speler en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde wanna-be superhelden te onthullen. Samen met bekende superschurken: de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen van de ‘Injustice League’ beleven spelers een episch avontuur om ervoor te zorgen dat hun schurkenstreken ongeëvenaard blijven.

Leuk, spannend, hilarisch en uitdagend

Dat is zo’n beetje de samenvatting van de game. Supervet dus, maar misschien ben ik gekleurd. Ik ben namelijk gek op de DC Comics en verslaafd aan de serie Gotham. Ik vind de personages heerlijk om naar te kijken, dus hoe leuk is het om met ze te gamen. Aan het begin van het spel creëer je je eigen superschurk of kies je uit een voor gedefinieerde schurk. Deze schurk wordt de hoofdpersoon in het verhaal. Het uiterlijk, de stijl, de vaardigheden en het achtergrondverhaal van de schurk kan worden aangepast.

Je moet in dit spel kwaad met kwaad bestrijden. Of ze nou graffiti spuiten op de muren in de stad of angstgiffen gebruiken om personages in de buurt bang te maken. Je bent volledig vrij om alle trucs te gebruiken om het boosaardige plan van het Justice Syndicate te stoppen. Yeah!

lijn groen oudersenzo
xxx

Specificaties LEGO DC Super-Villains-Limited Edition

NaamLEGO DC Super-Villains-Limited Edition
PlatformNintendo Switch
Prijs54,99 euro
EAN5051888236581
liefs Marion

Meer informatie

Gravitrax maakt het bouwen van een knikkerbaan ook voor volwassenen uitdagend!
Uren speelplezier met Playmobil
Het ideale speelgoed voor peuters en kleuters
Je kind optimaal uitdagen met technisch speelgoed
Boxer interactieve robot

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *