De 5 leukste “grote mensen”-cadeaus voor kinderen

Auto voor kinderen

Is jouw spruit binnenkort jarig? Of ben je nog op zoek naar inspiratie voor en leuk Sinterklaas- of kerstcadeau? Maak dan kennis met de nieuwste hype: “grote mensen”-cadeaus voor kinderen: kinder varianten op luxe items voor volwassenen. Een goed voorbeeld hiervan is de doktersset voor kinderen, die toch verdraaid veel op een echt dokterskoffertje lijkt. Met dit soort speelgoed kan jouw kleintje binnenkort nét zo stoer als papa of mama zijn! We presenteren je daarom graag de 5 leukste “grote mensen”-cadeaus voor kinderen.

Auto voor kinderen

Huh, een auto voor kinderen? Ja, je leest het goed. De kinderauto is een regelrechte hype anno 2020. Deze auto’s zien er hetzelfde uit als je eigen BMW, Fiat, Audi of Bentley, maar dan kleiner. De auto’s hebben werkende koplampen, een luxe stoel en zijn helemaal uitgevoerd om je kind het gevoel te geven dat hij of zij nét als mama of papa achter het stuur zit. Een elektrische kinderauto kan ook gewoon rijden. Je kind bestuurt het voertuig zelf. Er worden snelheden van maximaal zo’n 6 kilometer per uur behaald, dus het is ook nog eens hartstikke veilig. Uiteraard voldoet een auto voor kinderen altijd aan de allerstrengste veiligheidseisen.

Elektrische kinderauto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar oud. Voor kleine kinderen is het helemaal fantastisch om een auto te hebben die niet knalroze is en versierd is met allerlei kinderachtigheden. Nee, deze auto’s voor kinderen zien er gewoon uit zoals de echte modellen van diverse topmerken. Je kind zal zeker de show stelen in de straat!

lijn groen oudersenzo
Auto voor kinderen - Het leukste grote mensen cadeau voor kinderen

Elektrische kinderquad

Heeft je kind liever geen elektrische kinderauto, maar een quad? Ook deze zijn verkrijgbaar in een “volwassen” look. Ze doen in essentie hetzelfde als een auto voor kinderen, maar zien eruit als een quad (vrij logisch eigenlijk). Uiteraard kun je ook kiezen voor een kindermotor of een elektrische kinderstep. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Wat al dit soort speelgoed met elkaar gemeen heeft is dat het behoorlijk lijkt op “the real deal”. En precies dat maakt dit soort speelgoed dan ook bijzonder interessant voor kinderen. Ben je op zoek naar een auto voor kinderen of naar een ander elektrisch vervoermiddel? Deze koop je snel en eenvoudig online. Kies wel een betrouwbare webshop uit en let op de veiligheidseisen van het product.

Kindergereedschap

Heb jij een echte handige Harry of Harriët in huis? Dan is kindergereedschap ook een perfect “grote mensen”-cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of kerst. Tegenwoordig is er allerlei kindergereedschap verkrijgbaar dat de looks heeft van “echt” gereedschap net zoals mama of papa in de koffer heeft. Dit soort gereedschap is van hoge kwaliteit. Hoewel het vaak wat duurder is dan kindergereedschap met een “speelgoed”-uiterlijk, is het wel een uitstekende manier om je kleintje kennis te laten maken met alle facetten van het handige leven!

Scheikundelab

Je kent ze vast nog wel van vroeger: van die spannende scheikundedozen om zelf thuis proefjes mee te doen. Tegenwoordig is een scheikundelab echter een stuk geavanceerder. Ook ziet een beetje scheikundedoos er nu een stuk “volwassener” uit, waardoor het heel geschikt speelgoed is voor kinderen die graag serieus bezig zijn met dit soort proefjes. Dit cadeau is meestal geschikt voor wat “oudere” kinderen vanaf 8 jaar.

Kinderkeuken

Heeft jouw spruit de ambitie om kok te worden, of vindt hij of zij kokkerellen gewoon heel erg leuk? Dan is een kinderkeuken ook een goed idee om cadeau te geven. Je kent vast de mierzoete, roze keukens van vroeger nog wel. Deze zijn echter helemaal passé: tegenwoordig zien veel kinderkeukens er een stuk “echter” uit. Ook zijn ze in genderneutrale kleuren uitgevoerd. Vrij logisch, want zowel jongens als meiden vertoeven graag in de keuken om de lekkerste hapjes te bereiden. Kinderkeukens zijn geschikt voor peuters, kleuters en schoolkinderen die in de onderbouw zitten, maar niet zelden vinden oudere kinderen het ook nog erg leuk om met zo’n keukentje in de weer te zijn!

Zoals je ziet zijn er heel wat leuke cadeaus voor kinderen te vinden die toch echt een volwassen uitstraling hebben. Waar zou je jouw kind blij mee maken? We lezen het graag terug in de comments!

Liefs Amber

Meer informatie

Elektrisch vervoer voor kinderen: Zo leuk kan het zijn!
De leukste kinderkeukentjes om mee te spelen
Speelgoed voor peuters (van 1 tot 4 jaar)
Hoe leuk is elektrisch vervoer voor de kids?
Het ideale speelgoed voor peuters en kleuters
De 7 ontwikkelingen tijdens het spelen
Wat zijn de leerdoelen tijdens het spelen? Je leest ze hier!
Spelen met goed speelgoed – Maar wat is goed speelgoed? Lees hier de tips!
Houten Speelkeuken – Droomkeukens voor kinderen

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
© foto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Autokinderen.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *