Veilige start op social media met Snapstar

Snapstar – Echo

Soms komt er speelgoed voorbij, wat misschien niet gelijk opvalt hoe briljant het is. Pas als je er voor een tweede keer naar kijkt, mét de juiste informatie vallen de kwartjes op hun plek en groeit de enthousiasme. #Snapstar is zo’n stuk speelgoed. Briljant! Wij hebben hier de Snapstar Echo, maar er zijn meer personages waar je uit kunt kiezen.
Maar laat ik niet op de dingen vooruit lopen en je uitleggen waarom ik zo super enthousiast ben over deze pop.

Genomineerd Speelgoed van het jaar

Want jij ziet waarschijnlijk gewoon een pop, een pop waar er al zoveel van zijn. Klopt. Daarin is ook niks vernieuwends. Dat dacht ik dus ook toen ik de eerste keer deze pop zag. Maar er zit veel meer achter deze pop verscholen en dat maakt haar zo speciaal. Zelfs zo speciaal dat ze is genomineerd voor de verkiezing van het Speelgoed van het jaar 2019. En ik hoop dat je net zo enthousiast gaat worden over deze pop als ik, en je stem op haar zal uitbrengen (genomineerd voor 6 & 7 jaar).

Meer dan een pop

Snapstar is veel meer dan alleen een pop, het is namelijk een eerste veilige stap naar het gebruik van social media, zoals Instagram. Kinderen willen ons graag nadoen, dus het is niet zo gek dat je dochter ook haar eigen Instagramaccount wil hebben. Zeker als ze het jou ziet doen of haar vriendinnen. Maar dat is nogal wat, zo’n eigen account. Wil je wel dat zij daar haar eigen foto’s op gaat plaatsen? Of wil je haar liever nog een tijd hiervoor beschermen? Best een logische gedachte. Je hoort genoeg gekke verhalen. En daar komt dus Snaptstar om de hoek! Deze pop is er namelijk voor gemaakt!

lijn groen oudersenzo
Snapstar – Echo

Wat moet je doen?

Als je deze pop eenmaal in huis hebt, download je de gratis #snapstarstudioapp op je tablet of smartfoon. Met deze app kun je foto’s maken van je pop en daar van alles aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van de achtergronden, toevoegen van leuke stickers en details! Het kan allemaal. In de verpakking zit namelijk een echte greenscreen, waarmee je diverse achtergronden kunt projecteren. Super chill!

Foto’s posten op Instagram

De foto’s van de pop kunnen vervolgens op Instagram gepost worden. En dat is vele malen veiliger dan haar eigen foto’s. En daarom ben ik zo enthousiast over deze pop. Want kinderen kunnen nu wel hun eigen account openen, leren hoe ze hiermee om moeten gaan, maar dan wel op een veilige manier. Top dus!

lijn groen oudersenzo
Snapstar – Echo

Alles kan bewegen

Omdat alles aan de pop kan bewegen (benen, knieën, handen, armen, hoofd, et cetera) kan ze dus precies worden neergezet zoals jij dat wilt. De pop is uitgevoerd volledig naar de nieuwste trends zodat ze de blits kan maken op Social Media. Ze is mooi,hip en ziet er uit als een ster. Wat ze natuurlijk ook gewoon is. Er zijn zes verschillende poppen, dus er is er vast wel eentje die bij jou past. Bij de pop wordt ook een standaard meegeleverd waarmee je haar in diverse standen kunt zetten.

Extra accessoires en kleding kan los bij gekocht worden, wat de speelmogelijkheden (naast de virtual reality mogelijkheden) vergroot.

Specificaties

Naam#Snapstar Echo
MerkYulu
Prijs26,00 euro
LeeftijdVanaf 5 jaar
EAN8719324072465
Bestel directBol.com

De reclameclip

liefs Marion

Meer informatie

Kinderen en social media. Vanaf welke leeftijd?
Baby Annabell – Lunch Time Table
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare
Unboxing: NaNaNa Surprise Plush Series 1A
Meet the Baby Born Family!
Creatable World, de genderneutrale pop van Mattel
Privacy van je kinderen
Instaproof

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Snapstar – Echo

#spon Met dank aan Playmobil.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *