Baby Annabell

Baby Annabell

Baby Annabell is vernieuwd en heeft een nieuwe Lunch Time Table. Dat moest gevierd worden! Een lunch is dan wel zo toepasselijk: mini-sandwiches, mini-bowls, roze macarons en glitter aardbeien. Ik moet bekennen dat ik zelf al helemaal enthousiast werd van dit idee. Roze is mijn lievelingskleur. Om niet op te vallen, nam ik twee kindjes uit de doelgroep mee: mijn lieve nichtjes Dees en haar grote zus CJ, die misschien nog meer van roze houdt dan ik.

Baby Annabell everywhere

Met zijn drietjes gingen we naar Mama Kelly, de perfecte locatie voor een roze feestje. Alhoewel er een dagindeling was, trokken de kinderen hun eigen plan. Eerst lunchen, dan spelen? Nou nee!

Alle kinderen renden op het speelgoed af, zodra zij de roze ruimte binnenkwamen. Elk hoekje was gevuld met Baby Annabell en accessoires. Een rek vol kleertjes en schoenen, de Lunch Time Table en ook de reiswieg mocht er iemand op pad willen met Baby Annabell.

Baby Annabell

Eerst spelen, dan Lunch Time, dan weer spelen

Na een kwartier was het alle mama’s en tantes gelukt om de kids aan tafel te krijgen. Wat volgde overtrof de belofte in de uitnodiging: mini-hamburgers, mini-sandwiches, champignon-truffel plaatquiches, kreeften croquettes, de aardbeien met glitters natuurlijk en nog zoveel lekkers. Mijn dieet hing ik ter plekke aan de wilgen.

Na een combinatie van een broodje chocopasta, kreeft croquette en frambozen en bramen, vond CJ het mooi geweest. “Tante, ik heb genoeg gegeten en wil nu echt heel graag spelen.” Ach, het blijven kinderen!

Baby Annabell

Lunch Time voor Baby Annabell

Nu de kinderen hadden gegeten, was het tijd voor Baby Annabell om te eten. Dees zetten “haar” Baby Annabell in de roze stoel met lammetjesrugleuning. Baby Annabell kon kiezen tussen worteltjes- of erwtenpuree, of rijstepap. Afhankelijk van waar je de kom zet, geven de lichtjes en geluiden aan of Baby Annabell haar lunch wel of niet lekker vindt.

Na groen licht volgen blije geluiden en dan wilt ze nog een hapje. Als je na rood licht niet iets anders probeert, wordt ze een beetje boos.

Productspecificaties

Naam Baby Annabell Lunch Time Table
Merk Baby Annabell
Prijs 36,92 euro
ISBN 4001167701911
Bestel direct Bol.com
Naam Baby Annabell Little Baby Fun 36cm
Merk Baby Annabell
Prijs 39,99 euro
ISBN 4001167702604
Bestel direct Bol.com
Baby Annabell

Kleuren met pasgelakte nageltjes

In de tussentijd had CJ ontdekt dat er ook een beautysalon voor kinderen was. De modepop die ze is, was ze niet meer weg te slaan. Vol bewondering keek ze hoe de MUA het kindje voor haar opmaakte. Toen het eindelijk haar beurt was, ging ze voor een full beat in haar lievelinsgkleur: roze met glitters.
Roze nagellak, roze oogschaduw met glitters, glittermascara én roze glitters op haar wang. Haar zusje Dees nam plaats bij de MUA ernaast en koos voor alle kleuren nagellak waaruit ze kon kiezen. Gelukkig heeft ze 10 nagels.

Na de treatment was het even een dilemma: want hoe ga je verder spelen met natte nagellak? Gelukkig waren de kleurplaten die nailpolish proof zijn. Uiterst voorzichtig gingen de dames kleuren. Daarna kwam mama ze ophalen en gingen zij met een grote glimlach en Baby Annabell en de Lunch Time Table naar huis.

Baby Annabell
liefs chanel

Meer informatie

Bekijk onze andere productbesprekingen
Babypop Baby Alive
Themapagina: Spelen en speelgoed
Binnen spelen is ook leuk!
De leukste opruimliedjes
Wat zijn de leerdoelen tijdens het spelen
Ontdek de 7 ontwikkelingen tijdens het spelen
Wat is goed speelgoed?
Spelend opruimen

Bronvermelding

Tekst en fotografie: Chanel Lodik
www.chanellodik.com
© overige foto’s: Baby Annabell

Baby Annabell

#spon Met dank aan Baby Annabell.

lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *