Event: meet the Baby Born Family

Event: meet the Baby Born Family

Op een natte woensdagmiddag had ik een gezellig uitje met mijn nichtje Maite van 5. Samen mochten wij naar een Event van het merk Baby Born. De navigatie stuurde ons naar een saai bedrijventerrein in Amsterdam, maar de binnenkant van het pand van Wicked Grounds was prachtig! Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en stond er ontzettend veel items van the Baby Born Family, een heerlijke lunch op ons te wachten.

Fruitwater en siroop

Twee grote ronde tafel stonden vol met heerlijke broodjes, salades, smeersels en voor de kinderen ook gewoon lekker pindakaas en hagelslag. Er stonden prachtige limonadetaps met fruitwater en verschillende siropen zoals munt en vlierbes klaar. De heerlijk warm dampende tomatensoep was erg welkom.

The Baby Born Family

Na de lunch was het tijd om de hele poppenamilie te ontdekken, totdat Maite’s oog viel op een visagiste. Eerst liet ze zich even lekker onderdompelen in de glitters. Zowel gezicht als handen shine-den ons na een korte make-over tegemoet. Maar al die poppen trokken nu toch ook wel de aandacht. We mochten kennismaken met een aantal concepten. Het slapen, het badderen, de scooter en de vele accessoires om de baby aan te kleden en te verzorgen. Ik neem je mee naar een aantal items en vertel daar meer over.

lijn groen oudersenzo
Event: meet the Baby Born Family

Baby Born

Eerst nog even wat informatie over Baby Born, want hoewel ik het merk natuurlijk ken, wist ik niet van de hoed en de rand. Baby Born is een unieke pop en heeft maar liefst 9 levensechte functies en dat zonder batterijen! Wat ze dan allemaal kan? Ik zet het even voor je op een rijtje:

Door op de borst te drukken kan ze huilen met echte tranen;
Als ze gaat slapen, sluit ze haar ogen;
Ze kan uit de fles drinken;
Ze kan plassen in de luier en je kan deze luier verschonen;
Je kan haar voeden met pap;
Ze kan op het potje en daar zelfs een plasje en poepje op doen;
Ze kan in bad en de armen van Baby Born kunnen nu nog beter bewegen en daardoor kun je haar makkelijker aan- en uitkleden.

Slapen

Baby Born heeft een prachtig bedje, misschien zelfs magisch te noemen. Leg je Baby Born te vroeg in bed, dan begint ze te sputteren en te huilen. Maar samen met het comfortabele beddengoed en knuffelige Bruno de beer naast haar, kalmeert ze en valt ze in slaap. Het bedje heeft een beddenhemel, de zijkanten kunnen verwijderd worden en je kunt Baby Born laten luisteren naar een slaapliedje.

In bad gaan

Baby Born kan in bad met een interactief badje. Dit badje heeft een automatische douchefunctie met licht en geluid. Het bad licht op in alle kleuren van de regenboog en er is een melodietje maar ook baddergeluiden te horen, terwijl het water uit de douchekop stroomt.

lijn groen oudersenzo
Event: meet the Baby Born Family

Op afstand bestuurbare scooter

De hit van het event was toch wel de Scooter van Baby Born. Het roze voertuig kan voor- en achteruit rijden, maar ook bijsturen naar links en rechts. En dan gaan de lichten zelfs knipperen! Je kunt de Scooter helemaal naar jouw smaak mooi maken met de bijgeleverde stickers. De pop blijft door de brede zitten goed stevig zitten en ze kan haar handen goed vasthaken aan het stuur. Zo blijft ze ook tijdens scherpe bochten goed zitten.

Maite heeft zich ontzettend goed vermaakt tijdens het event en na afloop kreeg ze een fantastische goodiebag met een heuse Baby Born Soft Touch pop. Zodra we thuis waren hebben mijn zoon Max en zij zich uren vermaakt met het spelen met hun poppen.

Liefs Eke

Meer informatie

Baby Born Magic Girl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Baby Annabell – Lunch Time Table
Surprise Teens Doll Rebel Dare
NaNaNa Surprise Plush Series 1A
Baby Alive – Plas en Dans baby
Luvabella, een pop om verliefd op te worden

Bronvermelding

Tekst: Eke Brouwer

#spon Met dank aan MGA Entertainment.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *