Mail & Win: Fanmiddag Everest De jonge Yeti

Mail en winactie: Fanmiddag Everest de jonge Yeti

**Super Snelle BLIKSEMactie**
Is jouw zoon of dochter ook zo’n fan van Everest, de jonge Yeti? Dan is deze winactie absoluut de moeite waard om ons een berichtje te sturen! Er wordt namelijk een fanmiddag georganiseerd op de sneeuwbaan van De Uithof in Den Haag en jij kunt hier met zoon of dochter gewoon bij aanwezig zijn!

Wat kun je verwachten?

Voor de release van de DVD/Blu-ray wordt een middag georganiseerd voor fans op sneeuwbaan De Uithof in Den Haag, waarbij eerst de film wordt getoond en prijswinnaars vervolgens ook de sneeuwbaan op mogen. Stemacteur en idool Matheu Hinzen en Broer en Zus TV zijn ook aanwezig.

De middag vindt plaats op 4 maart (op woensdagmiddag) en een gewonnen toegangskaartje geeft toegang voor één kind en één begeleider.

Everest, de Jonge Yeti | 5053083194604 |19,95 euro

Everest, de jonge Yeti

Met Everest: De Jonge Yeti wordt je meegenomen op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi (Tara Hetharia) een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin (Roben Mitchell) en Peng (Matheu Hinzen) hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara (Kim van Kooten) en zakenman Burnish (Derek de Lint), die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Kim van Kooten, Derek de Lint, Loretta Schrijver, Denise Aznam, Jacob Derwig, Levi van Kempen en Beau Schneider.

lijn donker geel oudersenzo
Mail en winactie: Fanmiddag Everest de jonge Yeti
lijn donker geel oudersenzo

Afgerond

Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn getrokken en hebben hun prijs toegestuurd gekregen.

Liefs Marion

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

bezoekersactie
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *